Nauja Reduced price!
10vnt/daug Spinner Masalas Šaukštas Jaukų Metalo Žvejybos Masalas Nustatyti Spoonbait Sunku Jaukų nepastovi žmogus su Smuiko Kabliukai Aritificial Žuvų Spręsti

10vnt/daug Spinner Masalas Šaukštas Jaukų Metalo Žvejybos Masalas Nustatyti Spoonbait Sunku Jaukų nepastovi žmogus su Smuiko Kabliukai Aritificial Žuvų Spręsti

€3.44

-40%

€5.82

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

Produkto Informacija:

Svoris: 1set=10vnt+:70g/2.47

Medžiaga: geležis

Paketų Sąrašo: 10vnt* Šaukštas žvejybos Masalas

Masalo Savybės:

1) S-Plaukimo Pasiūlymas Bet Kokiu Greičiu - Kūno Gabalus Susisiekti Su Tekstilės Audiniai Leidžia Šį Jaukų Wiggles, Kad Į Šonus Kaip Tikra Žuvis Būtų Plaukti.

2) Super Tikroviška Išorė - Pagaminta Iš Aukštos Kokybės Medžiagų, Iš Japonijos, Meistriškai Sukurta Ir testuojama, 3d Realistiškas Ieškote Akis Ir visą Gyvenimą, Kaip Holografinis Kūno, Kad Ji tikra Žuvis.

3) Built-In Svorio Kamuolys - Geriau Mesti Atstumas, Girdimas Garsas Pritraukia Didelių Plėšrūnų. Supaprastintas Dizainas Sumažina Vėjo Pasipriešinimą Metu Mesti.

4) Plačiai Žvejybos Rūšis - Daugkartinio Naudojimo Aplinkos Apsaugos Largemouth Crankbaits. Įvairių Spalvų Ir Modelių, Kad Atitiktų Bet Kurios Žvejybos Aplinka.Tiek Gėlavandeniams Ir Sūraus Vandens.Puikus Žvejybos Bass, Geltona, Ešeriai, Walleye, Lydeka, Muskie, Karpių, Kuojų, Upėtakis Ir Kt.

5) 100% Pasitenkinimo Garantija - Puikus Būtina Turėti Prekės Žvejams, Gerai Supakuoti, Galima Puikiai Dovanos Gimtadienių, Jubiliejų, Padėkos, Kalėdų Ir Kt.Daugiau Pirkėjų Pasirinkti 5 Vnt Derinys, Kuris Gali Ateiti Greičiau Ir Saugiau.

Pozicija Vandenyno Roko Žvejybos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris R1454
Kiekis Vieną Rinkinį
Kategorijos SUVILIOTI
Medžiaga geležies
Svoris 1set=10pcs+
Tipas Dirbtinis Masalas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai