Nauja Reduced price!
Natūralių Žąsų Plunksnų Plunksnelių Gulbių Plunksnų Apie 4-6 Cm 10-15cm Maišyti Spalvas Plumas Už Vestuves Amatų Dekoro 50pcs

Natūralių Žąsų Plunksnų Plunksnelių Gulbių Plunksnų Apie 4-6 Cm 10-15cm Maišyti Spalvas Plumas Už Vestuves Amatų Dekoro 50pcs

€0.50

-29%

€0.71

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Plunksna, Namai Ir Sodas, Pigūs Plunksna, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Plunksna.

Pavadinimas: Gulbės Plunksnų Spalvos: 20 spalvų Pakuotės: 50pieces / paketo Mišrios: spalvotas plunksnų mišinys Naudojimas: vestuvių Namų studijoje etape amatų dovanų dekoravimo priemonės "PASIDARYK pats"

Pirkėjai turi skaityti: plunksnos yra natūralus, bus plaukiojantieji plaukų, neturi įtakos rezultatų naudojimas. Natūralių dalykų, bus dideli ir maži, įvairių formų, yra sumaišyti dydis; kai kurie turės smulkių trūkumų, mes skinti gražiausių pristatymo. Dekoruoti gaminio konstrukciją, galite naudoti žirklės sumažinti į savo ar norite daryti. Dydis pažymėtas dydis yra tikriausiai, ten gali būti 1-2cm klaidų, rankiniu būdu pasirinkti.

naudojimas:

"PASIDARYK pats" rankų darbo plunksnos; studija etape vestuvių drift plunksnų, dream tinklas; apdailos medžiagų; pagal savo kūrybiškumą, dizainas, apdaila skirtingose vietose, labai gražus.

Plunksnos yra natūralus, bus plaukiojantieji plaukų, bet ne plaukų slinkimas

Plunksnos yra natūralus, maži ir dideli

1 colis=2,54 cm

Mielas draugas;

Kai jums pasirinkti logistikos, prašome pažvelgti laivybos laikas ir stebėjimo informaciją. Nes kai kurie iš jų yra untrackable.

Pvz.:

1. Untrackable pristatymas metodas :"Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus"."Correos Ekonomika".""Royal Mail "Ekonomika".4PX Singapore Post OM Pro".kt.

(Paprastai pristatymas yra apie 60 dienų, jei esate skubiai reikia, prašome apsvarstyti prieš jums užsisakyti.)

2.Jei esate skubiai reikia produkto, prašome prašome pasirinkti, Kinija Paštu, Oro Paštu, www.bfakeliones.lt Standartinė Premium pristatymo ar kitas express, pavyzdžiui, DHL,EMS,UPS ir t.t.

3.Jei jūs sutinkate su mūsų laivybos laikas, prašome neatidaryti ginčų lengvai, jūsų supratimu, yra labai dėkingi.

4.Jokių problemų, jūs patenkinti, džiaugiasi, kad išspręsti.

Jei yra bet kokia paklausimą ar klausimą apie dropshipping ir didmeninė prekyba, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,

mes norėtume sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.

Jūsų patvirtinimo, mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau. Labai ačiū už jūsų paramą.

Su norais.

Modelio Numeris Žąsies Plunksnos
Medžiaga Kita
Modelis Dažyti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai