Nauja Reduced price!
2vnt Led Dviračio Žibintai Įdiegti Prie Dviračio Rato Padanga Valve Dviračio Šviesos Dviračiu Lempos Mtb Priedai Lanterna Bicicleta

2vnt Led Dviračio Žibintai Įdiegti Prie Dviračio Rato Padanga Valve Dviračio Šviesos Dviračiu Lempos Mtb Priedai Lanterna Bicicleta

€1.53

-19%

€1.91

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Vožtuvas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Vožtuvas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Vožtuvas.

Ypatybė:

Padangų vožtuvų dangtelis šviesos varžtas ant vožtuvo kotelio savo dviračių per kelias sekundes.

Universalus įmontuoti ir lengva įdiegti jokių specialių laidų, gali būti lengvai įdiegti ir pašalinti.

Sidabro kūną su itin šviesus, ilgas tarnavimo laiką led žibintai.

Atsparus vandeniui, atsparus smūgiams.

Galia 3 x 10TN baterijas. (įskaitant bateriją) ①What yra LED Šviesos Šaltinis? LED vadinama ketvirtosios kartos šviesos šaltinis, charakteristikų, energijos taupymo, aplinkos apsaugos, saugos, ilgas tarnavimo laikas, mažas energijos suvartojimas, mažai šilumos, didelio ryškumo, vandeniui, miniatiūrinės, atsparus smūgiams, lengva tamsos, šviesos koncentracija, lengva priežiūra, Įvairios instrukcijos, display, decoration, apšvietimas, bendrojo apšvietimo ir kitose srityse. ② Kaip Švyturys Tamsoje. Tai daugiau nei tik šviesos, mes praleido trejus metus sunkiai dirbti, kad turėtumėte LED šviesos. Gražiai paruošta ir pastatytas su naujausiomis technologijomis. Jos ne tik šviesos, ji yra minkšta šviesa, tai eye-draugiškas. Kai šviesa išjungta/įjungta, kartu su didelio kontrasto bus laimėti jums virš akimirksniu. ③ Platų regėjimo lauką, leidžia jums pamatyti daugiau pasaulio. Dalintis pačios kaip humen akių, plataus kampo šviesos yra pritvirtintos prie lanksčios kalno. Pivot atsižvelgiant į bet kuria kryptimi, todėl jūs pamatyti visur. ④ Mažas Dydis, Didelis Spektaklis. Derinant labai sudėtingas pagrindinės plokštės ir didelio tankio baterija, mūsų produktą pristato bekompromisis veiklos nors būna plonas ir lengvas.Susitvarko lengvai su viena ranka ir tinka patogiai dauguma dviračių nuoma. ⑤ Ultra Veiklos Ultra-light " Paketą. Sunkiasvoris veiklos, be svorio. Aukštos kokybės pakavimo krepšys, siekiant užtikrinti produkto saugą kelyje. Mes atidžiai pakuočių, tiesiog leisti jums turėti gerą prekybos patirtį. ⑥ Savo Gyvenimą, Savo Šviesą, Savo pasirinkimą. Mes esame įsipareigoję naudoti pažangias technologijas padaryti kasdienio gyvenimo saugesnė, turtingesnė ir daugiau įdomus. Su mūsų aistra sunkų darbą ir atsidavimą, siekiant sujungti aukštą kokybę ir vertę, milijonai vartotojų, iš visų pasaulio kampelių ir įvairaus amžiaus, yra jausmas, daugiau ramybės, įkvėpimo ir ryšį su savo šeimomis ir draugais. Mes padarėme ją su visais savo argumentais omenyje, kad būti lengvesni, greičiau ir sklandžiau. Tai yra didžiausias mūsų dovana jums. Pastaba: Dėl produkto, turime visada laikytis šio verslo filosofija, to paties tiekėjo, tas pats produktas, aukštesnės kokybės, mažesnę kainą!

Tai naujausias produktas, žemiausia kaina, ir jei jūs nuspręsite pirkti daugiau nei vieną, taip pat galite gauti daugiau palankias kainas, turite užsisakyti mano parduotuvėje, jūs rasite tuos, nebrangūs produktai. Mes visada siekti geresnės paslaugų, ir tikiuosi, kad jums bus pripažinti mūsų pastangas, ačiū už jūsų paramą!

DUK

1. Ar man reikės mokėti muitus?

Tai priklauso nuo Muitų politiką savo šalyje, jums gali būti reikalaujama sumokėti muitų ir mokesčių už ką nors įsigyti internetu. Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius. Tačiau paprastai jums nereikia kovoti su šia problema.

2. Ką deklaruoti muitinei?

Mes paprastai deklaruoja mažesnę kainą sąskaitos faktūros/sąskaitos padėti išvengti užsakymą pareiga, tačiau, jei turite kokių nors prašyti apie deklaraciją, prašome palikti mums pranešimą užsakymo iki išsiuntimo.

3. Bus jums patikrinti LED gerokai prieš siųsti sklypo?

Taip, mes turime profesionalių darbuotojų išbandyti LED gerokai prieš išsiųsti, ir mes pakuotės sklypo pakankamai gerai, prašome nesijaudinkite.

4. Kuris logistikos metodas bus naudojamas siųsti savo užsakymą?

Ji priklausys nuo jūsų pasirinkimo, tačiau mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti logistikos metodą, kuris galėtų suteikti jums sekimo informaciją, tiek, kad logistikos bus saugiau ir tiksliau

5. Kaip apie po pardavimo paslaugos už tai LĖMĖ?

Mes turime profesionalus Inžinierius komandos palaikymas po pardavimo paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, naudojant šį produktą.

Paketų sąrašo:

2 vnt Varantys LED Šviesos

Pastaba:NĖ viena Mažmeninė Langelį. Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.

dviračių Žibintų Dviračių Žibintai
Modelio Numeris BTC06281
Kilmės KN(Kilmės)
Baterijos Tipas 3* 10TN baterija(yra komplekte)
Medžiaga Plastikiniai
Darbo laikas per 30 valandų
Bicicleta Dviračio Šviesos
Atsparus vandeniui IPX4
Tarnavimo laikas 100.000 Valandų
ciclismo dviračio šviesos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai