Nauja Reduced price!
5vnt Makiažo Šepetėliai Nustatyti Akių šešėliai Antakių akių kontūro Blush Laisvas Fondas Milteliai Profesionalų Lūpų Moterų Kosmetikos Priemonės

5vnt Makiažo Šepetėliai Nustatyti Akių šešėliai Antakių akių kontūro Blush Laisvas Fondas Milteliai Profesionalų Lūpų Moterų Kosmetikos Priemonės

€1.03

-50%

€2.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius.

Produkto pavadinimas: 5vnt makiažas šepetys

Teptuku medžiaga: aukštos kokybės pluošto

Rankenos medžiaga: plastikas

1. Milteliai teptuku/blush brush: bendras ilgis yra apie 12.7 cm, iš šerius, yra 3,5 cm ilgio ir plastikinė rankena yra 9,2 cm ilgio.

2. Akių šešėliai teptuku: bendras ilgis 11.2 cm, tarp kurių šereliai yra 1.1 cm ilgio ir plastikinė rankena-10,1 cm ilgio.

3. Antakių teptukas: bendras ilgis yra apie 10.6 cm, iš kurio šereliai yra 0,7 cm ilgio ir plastikinė rankena yra 9.9 cm ilgio.

4. Eye shadow stick: bendras ilgis yra apie 10.9 cm), kuris kempinė yra 1 cm ilgio ir plastikinė rankena yra 9.9 cm ilgio.

5. Dvigubos eilės antakių teptukas: bendras ilgis yra apie 12 cm, ilgis teptuku galvos ir šukos yra 3 cm, o ilgis plastikinė rankena yra 9 cm.

Savybės: lengva klijuoti miltelių, natūralių spalvų, vienodą atvaizdavimas. Profesionalių makiažo teptukų rinkinys, šeriai yra labai minkštas ir švelnus, ir rankena yra rankų šepečiu, kuris jaučiasi gerai. Lengva taikyti makiažas ir subtilus programą. Tinka bet koks odos.

Rinkinį sudaro: 1 x 5vnt makiažo teptukų rinkinys

dydis tk-5
Modelio Numeris tk-5
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 5
Šepečių Medžiagos Vilnos Pluoštas
Naudojamas su Antakių teptukas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai