Nauja Reduced price!
Mielas-idėja 10vnt angliavandenius (BPA Free Laišką anglų kalbos Abėcėlę Silikono Gumos Granules,

Mielas-idėja 10vnt angliavandenius (BPA Free Laišką anglų kalbos Abėcėlę Silikono Gumos Granules, "PASIDARYK pats" Baby Kramtyti Karoliai Kūdikiams produktai

€0.66

-34%

€1.01

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kūdikių Teethers, Motina & Vaikams, Pigūs Kūdikių Teethers, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Kūdikių Teethers.

Mielas-idėja 10vnt angliavandenius (BPA Free Laišką anglų kalbos Abėcėlę Silikono Gumos Granules, "PASIDARYK pats" Baby Kramtyti Karoliai Kūdikiams produktai

Produkto Informacija:

Šį įrašą 12mm karoliukai 10 vienetų. Prašome palikti žinutę ar komentarą, kai jūs pateikiate užsakymą, kitaip mes atsiųsime atsitiktiniai anglų kalbos abėcėlė karoliukai.

Fuction:

Silikono teether yra kūdikiams, todėl jūs galite rankomis austi kramtyti nacklace\apyrankę, kad kūdikis spalvinga kramtyti grandinės. Padėti jūsų kūdikiui dėmesio, o slaugos ar likti laimingas su gamtos kramtyti skausmo.

Patarimai:

1.Spalvos, atspalviai , visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų. Spalvos faktinė suma gali šiek tiek forma, aukščiau nuotraukų, nes skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai . 2.Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl rankinis matavimas. 3.Kūdikiai turėtų visada būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. 4.Saugokite, kad į saulę ,Ji turėtų būti valomos po kiekvieno panaudojimo.

Klausimas Ir Atsakymai:

Q:Ar turite pažymą savo teether produktų? A: žinoma , Mūsų silikono produktų, FDA/ BPA Free/ EN71-3/ Australijos Standarto Sertifikatą ir t. t.... Q: kaip ilgai gali gauti sklypas po pateikimo tvarka ? A: Paprastai, mes pasirūpinsime 3-7 dienų nuo gavimo jūsų užsakymą, ir transportion laikas yra maždaug 3-60 dienų, remiantis kurjerių Režimą ir įvairių express " kompanija. Prašome patikrinti, ar virš diagramos, išsami informacija. Q: Kaip elgtis, jei produktas yra Sugedęs \Trūkumas \", Virtusį su užsakymu ? Prašome palikite pranešimą su nuotrauka( inculding produktų ir siuntinių)ne pirmą kartą, mes suteiksime jūsų atsiliepimų, kaip greitai, kaip mes galime. Q: Yra produects saugus ? A: Mūsų produects yra netoksiškas ir draugiškas aplinkai medžiaga,ji yra saugi medžiaga.Taigi, prašome pasirinkti,tuo tarpu Prašome niekada palikti vaikus be priežiūros.

Kūdikiui Kramtyti Kramtyti Vaikams Žaislai / Žindukas Grandinės
Prekės Pavadinimas Mielas-idėja
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Švarus nuplaukite karšto vandens
Amžius > 4 mėnesius
Pakavimas Vieną pakrauti
Silikono Granulės Papuošalai, Pakabukai /Karoliai, Pakabučiai
Kilmės KN(Kilmės)
Kūdikių Karoliukai "PASIDARYK pats" silikono granulės / pakabukas grandinės priedai
Naudoti "PASIDARYK pats" baby kramtyti žindukas grandinės priedai
Modelio Numeris KAT030
dydis 12*12*12mm
Pakuotė 10vnt/daug
Priimti Drop laivyba/didmeninės
Funkcija Teether
Medžiaga Maisto Kokybės Silikono Granulės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai