Nauja Reduced price!
Brushless DC motor ratai valdybos Greičio kontrolės valdybos Optinių diskų, kietojo disko variklio valdiklis, 7V-12V

Brushless DC motor ratai valdybos Greičio kontrolės valdybos Optinių diskų, kietojo disko variklio valdiklis, 7V-12V

€2.08

-5%

€2.21

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų.

Micro brushless DC motor ratai valdyba

Su brushless variklio ratai valdybos parduoti iki bus įrašyti ratai chip, kai variklis viela yra sunkiai pasiekiamos, neteisingas laidas prijungtas, apkrovos yra per didelis, ir išvesties terminalas yra trumpas jungimas. Dabar pagerėjo ratai valdybos nesvarbu, kaip variklis yra prijungtas prie blogo laido, kaip didelės apkrovos ir variklio chip nebus sudegė net jei linija yra trumpas jungimas, todėl jūs galite saugiai veikti bus.

Šio disko valdyba gali vairuoti miniatiūriniai 3-viela arba 4-wire Hallless brushless motors pavyzdžiui, standžiojo disko brushless varikliai, optinis įrenginys brushless varikliai ir t. t.

Vairuotojo lenta turi atvirkštinės įtampos prijungimo ir ryšio apsauga, per srovės apsaugos, trumpo jungimo apsauga, paprastus laidus, ir labai nerimauti-nemokamai naudoti.

Standžiojo disko variklis gali suktis įtampos 7-12V. Kuo didesnė įtampa, tuo greičiau greitis, o didžiausia gali siekti apie 10 000 sūkių.

Kaip nustatyti bendros uosto, 4-wire variklis: Įvertinti keturių terminalų su pasipriešinimu *1 multimetras. Vienas iš terminalai yra mažiausias, ir vienodo atsparumo kiti trys terminalai. Tada šis terminalas yra COM terminalą, tai yra, bendra Terminalo. Vairuotojo lenta automatiškai atpažįsta 3-viela arba 4-wire brushless variklio, ir 4-wire brushless variklis gali būti atjungtas nuo COM linija.

【Ratai įtampos】DC 7-12V

【Darbinė srovė】≤1.2

【Greičio reguliavimo diapazonas】0%-100%

【Etapas Inversija Kontrolės】Taip

[Įtampos atvirkštinio ryšio apsaugos] Taip

【Integruotos apsaugos】Taip

【Trumpo Jungimo Apsauga】Taip

Pastaba: power indikatorius brushless vairuotojo lenta išnyksta po nuo viršsrovių, trumpo jungimo apsauga. Šiuo metu, nutraukė elektros energijos tiekimą iš vairuotojo lenta ir nagrinėti priežastis, nuo viršsrovių prieš tiekia energiją vairuotojo lenta. Po LED maitinimo indikatorius šviečia, jis gali dirbti normaliai.

Kilmės KN(Kilmės)
Sąlyga Naujas
Tipas Modulis
Prekės Pavadinimas SZYTF

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai