Nauja Reduced price!
2vnt Turmalinas Alkūnė Massager Juosta Rankos Sveikatos Priežiūros Savarankiškai Šildymo Alkūnė Savarankiškai Šildymo Alkūnė Šilumos Turmalino Diržas

2vnt Turmalinas Alkūnė Massager Juosta Rankos Sveikatos Priežiūros Savarankiškai Šildymo Alkūnė Savarankiškai Šildymo Alkūnė Šilumos Turmalino Diržas

€2.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Petnešos & Palaiko.

Savybės:

Magnetinė terapija yra naudoti dirbtinio magnetinio lauko organizmo acupoint, dienovidinių & kolateralės. Jokio šalutinio poveikio. Saugi ir patikima.

Į turmalinas raštas serijos Tcare gali nuraminti dienovidinių & kolateralės ir masažas acupoint su šilumos rašybos nano medžiagos, kontaktuojant su oda ir integruotas magnetas. Ji negali išgydyti mūsų liga, tačiau Magnetinė terapija gali padidinti kraujo tekėjimą ir magnetinio šildymo efektą, padeda Atpalaiduoti raumenis ir sumažina nuovargį.

Aukštos elastinga medžiaga: minkšta ir elastinga, patogus ir kvėpuojantis, kuris padeda riebalų būti tolygiai pabrėžė, be jausmą tvirtinimo

Super Velcro: Super stipria "Velcro", ilgalaikį sukibimą, gali būti įterptas ne kartą, bus ne patenka ne lengvai.

parametras:

Produkto Pavadinimas : Savarankiškai šildymo alkūnės

Gaminio medžiaga: aukštos kokybės medžiaga

Taikoma žmonių: alkūnės sužalojimas, raumenų pažeidimas

Produkto specifikacijos : Vienas dydis

Produkto savybės: taisomųjų laikysena, magnetinė terapija, patogus ir kvėpuojantis

Atsilenkia struktūra:

Išorinis sluoksnis: importuojamų sudėtinių keturių pusių stretch audinys, pilnas jaustis, geras elastingumas ir patogūs dėvėti.

Vidurinis sluoksnis: mozaikos sluoksnis

Vidinis sluoksnis: savęs šildymo ugnies elementas (Tomaline), daug centrinis neigiamų jonų audinio sluoksnis

Dydis: tinka bet alkūnė storio, patogūs dėvėti, geros elastingumą.

Ilgis * plotis: 18.5 * 14.5 cm

Šildymo audinio sluoksnis: 13.5*13,5 cm

Dažnai Užduodami Klausimai:

1. Teisingai naudoti savarankiškai šildymo apsaugos įranga:

Į moxibustion paviršiaus apsauginis įtaisas yra sudrėkinamas vandeniu (žiemos gali būti šildomi, su vandeniu), tada tiesiai prie odos sveikatos priežiūros dalis. Oda palaipsniui karštas ir adata-kaip jausmas, apie 20 minučių. Griežtesnė programą, du kartus per dieną, naudoti apie 3 valandas kiekvieną kartą, be miego, neturėtų būti dėvimi, be to, galite koreguoti dėvėti laikas ir dažnumas pagal savo situaciją. Maža dalis iš odos jautrūs žmonės turės odos deginimas ir paraudimas, kai jį naudoti. Tai yra normalus reiškinys ir nebus pažeisti odą, kuri gali sutrumpinti dėvėti kartą.

Ten turėtų būti ne šilumos jausmas, kai jūs palieskite apsauginę įrangą ir odos ranka, bet oda naudotas dalis yra stiprus jausmas šilumos ir akupunktūra.

Gynėjas gali būti pašalintas, kai jis karštas, ir jis truks ilgą laiką jaustis karšto po to, kai buvo imtasi off.

Kai kurie žmonės gali greitai pajusti karščiavimas be sudrėkinti. Tačiau, kai kurie žmonės ne šlapias ir jį naudoti. Sunku šilumos greitai, ar ne, kuri yra susijusi su vartotojo fizinės būklės ir sezono.

Pakavimo sąrašas

Į sąrašą įtrauktos: 1Pair(2vnt) ×Turmalinas Alkūnės Įtvaras

Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Modelio Numeris Alkūnė Massager Grupė
Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis Kaulų Priežiūra
Prekės Pavadinimas midijos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai