Nauja Reduced price!
ROSALIND Nagų Šepetėliu Visiems Už Manikiūro Teptukų Rinkinys Gelio Nagų lako Tapybos Dotting Rašiklis Gelio Lakai, Įrankiai Rinkinys, Manikiūro Rašikliai

ROSALIND Nagų Šepetėliu Visiems Už Manikiūro Teptukų Rinkinys Gelio Nagų lako Tapybos Dotting Rašiklis Gelio Lakai, Įrankiai Rinkinys, Manikiūro Rašikliai

€0.87

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Nagų Šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Šepetėliai.

ROSALIND Nagų Šepetėliai, Rinkinys Nagų Dailės Visiems Už Manikiūro Gelis Nagų lakas

Prekės Pavadinimas:ROSALIND Medžiaga:Nailonas Plaukų,Plastikiniai Kiekis:15vnt/daug Spalvų:Rožinė,Balta Savybės: - puikiai tinka smulkių nagų dailės darbą. - Puikus profesionalus Nagų Salonas - Lengva valdyti ir naudoti. - Leidžia jums sukurti gražių nagų dizaino sekundžių!

Mes priimame kreditinės kortelės WebMoney WM TT Western Union Qiwi piniginėje, ir t.t. Pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių ar muitų, kurie moka jų vietos valdžios, jei nėra jokių mokesčių.

Laivybos Laikas: ePacket Į JAV: 7-15 dienų Kinija Paštu, Oro Paštu/Singapore Post: Apie 25 darbo Dienos Laivybos laikas Rusija bus 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo. Laivybos laikas Brazilija bus 50-100days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo. Jei pasirinksite DHL, "Fedex", EMS, UPS laivybos bus greičiau, paprastai 7-15 darbo dienų. Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas. Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas.

Mes darome kokybės patikra prieš išsiunčiant prekes. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį. Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dieną. Jei norite grįžti sklypas, prašome tiesiog grįžti į mus per 30 Dienų į pradinę būklę. Pirkėjas turi mokėti už grąžintas krovinių. Tada galime išrašyti visa grąžinamoji išmoka, jums po grąžinama prekė atvyko mūsų sandėlio

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Jei turite kokių nors klausimų , prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Have a nice day, jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Rosalind bus visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktų.

Modelio Numeris N5026
Savybės Lengva dažyti daug būdų
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva rožinė,balta,juoda
dydis 9*1*25cm
Medžiaga Nailono plaukų,Plastiko
laivų, iš Kinija
Kiekis 20pcs/daug
Prekės Pavadinimas Rosalind
Proga Namai Ir Manikiūro Parduotuvė
Elemento Tipas Nagų Šepetėliu
Funkcijos Nagų Grožio Menas
Vienetų skaičius Combo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai