Nauja Reduced price!
Mielas Animacinių Filmų Vandens Buteliuko Dangtelį Atveju Vakuumo Izoliuoti Maišelį Stiklo Taurės Apsaugai Nešiojamų Sportas, Kempingas, Vandens Puodelį Priedai

Mielas Animacinių Filmų Vandens Buteliuko Dangtelį Atveju Vakuumo Izoliuoti Maišelį Stiklo Taurės Apsaugai Nešiojamų Sportas, Kempingas, Vandens Puodelį Priedai

€1.96

-40%

€3.28

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Vandens Butelis & Taurės Priedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Vandens Butelis & Taurės Priedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vandens Butelis & Taurės Priedai.

Renginiai

100%Brand new aukštos kokybės. - Tinka vandens butelių, kurių skersmuo apie 7-9cm. - Medžiaga : Nardymas Medžiaga - Rekomenduojama Dydis : 300ml~450ml : Aukštis 10cm / Skersmuo : 7cm 450ml~700ml : Aukštis-16cm / Skersmuo : 7cm 700ml~1000ml : Aukštis 27cm / Skersmuo : 7cm - Kiekis :1pcs - rekomenduojamas dydis yra tik nuoroda , prašome pasirinkti tinkamą dydį pagal tikrąjį dydį vandens butelį.

Pastaba

- 1-2mm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti. - Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu. Labai jums ačiū.

Pakuotės Turinys

1 x Vandens Butelis Atveju (neįeina puodeliai)

Prekės Informacija

Pranešimai

1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Jūs galite patalpinti užsakymai, kiek jums reikia, ir mes stengiamės, kad laivas produktų, kad jums kuo greičiau. 2. Kaip ir muitų mokesčių, pirkėjas turėtų už tai mokėti. mes ne remti bet kuris muitinės mokestį. 3. Prašome įsitikinkite, kad gavėjo informacija yra teisinga, kai užsakymo pateikimo. Rusijos klientų, reikia teikti mums savo vardą ir pavardę.

Klientų Aptarnavimas

1. Visi mūsų produktai bus kruopščiai patikrinta ir bus supakuotas geros būklės, prieš pristatymas. 2. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 3.Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš suteikdamas mums neigiamą arba neutralų peržiūros.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

2 funkcija Vakuuminės Taurės Dangtis
Funkcija 1 Sportas, Vandens Buteliuko Dangtelį
Funkcija 9 Vandens butelį, maišelį vaikai
Funkcija 7 Izoliuotas vandens butelis su dangteliu
Elemento Tipas Butelis Apima
Funkcija 6 Sportas, Kempingas Priedai
Modelio Numeris Botte apima
Funkcija 8 Kelionės, vandens butelį, maišelį
Talpa 300ml/500ml/700ml/1000ml
Funkcija 11 Vandens butelis su byla
Funkcija 10 vaikai vandens butelis su maišeliu
Funkcija 5 Vandens butelis krepšys
Medžiaga Nardymo Medžiaga
4 funkcija Izoliatorius Rankovės
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Vandens buteliuko dangtelį krepšys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai