Nauja Reduced price!
Drop Laivyba Begalybę Meilės Fotografija Apyrankę Pomėgiai Žavesio Apyrankę Bangle Draugo Dovaną B7082

Drop Laivyba Begalybę Meilės Fotografija Apyrankę Pomėgiai Žavesio Apyrankę Bangle Draugo Dovaną B7082

€0.73

-53%

€1.56

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Žavesio Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Žavesio Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Žavesio Apyrankės.

Aprašymas

Prašome atkreipti dėmesį, šios serijos rankų darbo apyrankė. galima pagal užsakymą pagaminti bet savo žodžio viduryje, ir kaip žavesį, taip pat pagal užsakymą pagaminti, kad jūsų norėjo. Prašome susisiekti su mumis prieš jus, kad, jei jums reikia individualizuotos dizainas.

Šioje serijoje mes drop laivyba. Jokio kvito ar sąskaitos supakuoti į paketą. Užsakymo≥USD200 Laivo Vizų Express Pristatymas(DHL/FEDEX/EMS/ARAMEX Nemokamas Pristatymas

Apie Mus

mes esame įsikūrę tarptautinės prekybos žaliavų miestas-Yiwu Miestas,Zhejiang Provincija,Kinija. Mes turime didelę geografinę pranašumą.mes gamyklos taip pat. Mums buvo skirta mados jewellry verslą daugiau kaip 10 metų, taip pat galime priimti jokio custom užsakymą dizaino.

Išsiuntimo Laikas: Paprastai 1 dienos išsiuntimo, 2 dienos išsiuntimo rasite kiekvieno elemento konkrečių išsiuntimo laiko.Ir didelis kiekis, prašome patvirtinkite su mumis teisingą išsiuntimo laiko.

Produktų asortimentą:dervos, panda,dervos žiedai,dervos, auskarai,rhinestonestuds,smeigės,earrinnecklaces rinkiniai,rankų darbo karoliai rinkinius,akrilo, panda,sidabras bangles,odinės apyrankės,ruožas bangles apyrankės,apyrankės,plaukų segtukai, plaukų žnyplės,hairbarrattes ir kt. Pažadame savo klientams pasiūlyti geriausias kainas su geriausias paslaugas ir geriausius produktus. Klientų satisfation yra mūsų prioritetas.

Prašome donot, nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų. Jūsų elektroninio pašto adresas bus paprastai būti atsakyta per 24 valandas. Mes įsitikinę

"NIEKO NĖRA NEĮMANOMA, JEI RYŠIŲ TARPUSAVYJE.

Bauda ar Mados Mados
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Prekės Pavadinimas YUZHEJIE
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Elemento Tipas Apyrankės
Nustatymo Tipas Šakės Nustatymas
Metalų Tipas cinko Lydinys
Lytis Unisex
Formos\modelis GEOMETRINIO
Stilius Madinga
Užsegimas Tipas Omarų letena-sąsagos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai