Nauja Reduced price!
11 Oda Amatų knygų įrišimo Rinkinys

11 Oda Amatų knygų įrišimo Rinkinys "Starter Įrankiai Nustatyti Kaulų Katalogą Popieriaus Creaser, Vaškuotas Siūlas, Yla, Adatos "PASIDARYK pats" PGG04

€3.20

-16%

€3.81

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Leathercraft Įrankių Rinkiniai, Namai Ir Sodas, Pigūs Leathercraft Įrankių Rinkiniai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Leathercraft Įrankių Rinkiniai.

Produkto aprašymas

11 vienetų knygų įrišimo rinkinys "starter įrankiai nustatyti kaulų katalogą popieriaus creaser, vaškuotas siūlas, yla, didelių akių adatos "PASIDARYK pats" knygų įrišimo amatų ir siuvimo reikmenys

Savybės:

Knygų įrišimo priemonės, nustatyti:

Šis įrankių rinkinys yra labai svarbūs tie pradedantiesiems ir starteriai pasimokyti knygų įrišimo, kuris yra senovės technika, atneš jums daug malonumo. Didelių akių adatos yra 3 dydžių (6.9 cm, 6.2 cm, 5.7 cm), 2 vnt. kiekvieno dydžio, jie yra supakuoti, aišku, plastikinį butelį, kuriame yra lengva laikyti ir nešiotis, negalės savo rankas atsitiktinai.

Vašku temas:

vašku temas yra maždaug. 1 mm (150D) skersmens, gali tarnauti ilgą laiką.

Kiti įrankiai:

Kaulų katalogą įrankis yra rezultatas, raukšlėtis, sklandžiai, arba burnish popieriaus, audinių ir kartono, kaulų žymeklis tinka siuvimo ir quilting, kad yla yra pinpointing arba perforavimo skyles popieriaus arba audinio, ir t.t.

Techniniai duomenys:

Mašinos adatos medžiaga: anglies plienas

Mašinos adatos dydis: 6.9 cm, 6.2 cm, 5.7 cm

Vaškas sriegio skersmuo: 1 mm (150D)

Popieriaus creasers medžiaga: plastikas

Kiekis: 11 vienetų

Komplektą sudaro:

1 x Medienos rankena yla

2 x 6,9 cm knygų įrišimo adatos

2 x 6.2 cm knygų įrišimo adatos

2 x 5.7 cm knygų įrišimo adatos

1 x Vašku sriegis

2 x Kaulų katalogą popieriaus creaser

1 x Adata butelis

Pastaba:

Į paketą įeina incisive dalys, prašome laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Sriegio clipper o yla spalvų yra atsitiktiniai pristatymo.

Apie atsiliepimą

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. Mes jums mažą dovanėlę jūsų kitą užsakymą . 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Numeris PGG04
Medžiaga Metalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai