Nauja Reduced price!
30mm-80mm skaidraus Stiklo Krištolo Rutulį Išgydymo, Sfera, Fotografija, Foto Prekėms, Dovanos, Namų dekoro Kamuolys

30mm-80mm skaidraus Stiklo Krištolo Rutulį Išgydymo, Sfera, Fotografija, Foto Prekėms, Dovanos, Namų dekoro Kamuolys

€0.21

-12%

€0.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Dekoratyvūs Rutuliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Dekoratyviniai Rutuliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dekoratyvūs Rutuliai.

Sveiki! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas. klientai visi yra mūsų draugai. Savybės:

Ar norite, naują išvaizdą apie jūsų fotografijos?

Šis crystal ball sferoje prideda kūrybiškumą jūsų fotografijos; Naudojamas fotografijos prop, pamatysite galimų nuotraukų, galite imtis, kad įdomus dalykas ir neįprastas nuotraukas. Jis gali būti naudojamas vestuvių, namų, biurų apdailos, pridėti jutiklinio elegancija kambaryje.

- Spalva: Skaidri Medžiaga: Dirbtinis Kristalas - Skersmuo: 30mm,40mm,50mm,60mm,70mm,80mm - Ištirti jų daugiau kūrybinės pusės fotografija. - Vieta puikiai biure, gyvenamasis kambarys, ebs. - Idealiai tinka fotografijos ir puikiai tinka fotografuoti. - Puiki surinkimo feng shui elementus, divinations ir meditacijos tikslais. - Būtų puiki fotografija atraminiai, ir kietas magija. pasiūlymo. Taip pat labai elementus, namų ir biurų apdailai. Pakuotė:1 x Crystal Ball

Medžiaga Crystal

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai