Nauja Reduced price!
Dantų Balinimo Juosteles, Burnos Higienos Rinkinys su Balinimo LED Akceleratoriaus Šviesos Peroksido Gelio Rašiklis Dantų Balinimo Priemonė

Dantų Balinimo Juosteles, Burnos Higienos Rinkinys su Balinimo LED Akceleratoriaus Šviesos Peroksido Gelio Rašiklis Dantų Balinimo Priemonė

€0.24

-70%

€0.82

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Pastaba :

Siekiant apsaugoti bateriją transportavimo metu, mes turime balto plastiko disko viduryje du baterijų apšiltinti. Prieš pradėdami jį naudoti, prašome prisiminti, kad atidarykite dangtelį mini šalto balinimo šviesos ir imtis iš balto plastiko disku.

Aprašymas LED Šviesos

-Maitinimas: 2 mygtuką baterijos (pridedamos) -Vardinė įtampa: 6 V -Pareigos: dantų balinimas -Įtampa: DC6V(CR2032 3V*2) -LED apšvietimas: 5 LED žibintai -Mėlynos šviesos intensyvumas: 400-600 mcs Mėlyna bangos ilgis: 460-470 nm -Gaminio spalva: balta/juoda Šviesos spalva:mėlyna

Aprašymas Nagų Plokštelę

Vienas dydis-tinka visiems nagų plokštelės yra puikiai tinka bet burną - tai reiškia ne paini, instrukcijos ir valandų švaistomi virimo moldable plokšteles. Burnos dėklas yra pagamintas iš maisto kokybės silikono ir sėdi pasislėpęs į burną, apimanti tiek viršaus ir apačios, dantų balinimas. -Ne liejimo ar verdant reikia -Minkštas ir patogus, tinka paprasta dantu vyrams ir moterims -Teikia tiesiogiai LED šviesos hands-free balinimas -Pagamintas iš aukštos klasės, BPA-FREE silikono

Aprašymas Balinimo Gelio Rašiklis

-Mūsų dantų balinimo gelis yra 35% karbamido peroksido, kuris yra forma peroksidas naudojamas balinimo.Ingredientai(Karbamido peroksidas,Glicerinas,Propileno,Glikolis,Vanduo,Karbomeras,PVP,Mentolis)ir kt. -Yra 3*3 ml/6*3 ml dantų balinimo gelio švirkštai. Dantų balinimo gelis apima 20/40 gydymo (ar 20/40 dienų balinimo), kai 0.3 ml gelis yra naudojamas už gydymą taip, kaip nurodyta.

Ingredientai Medžio Juostelių

Kokosų aliejus,Kokosų Aktyvuota Anglis, Natrio Bikarbonatas, Polinkis Glicerinas ir Angliavandenių

Privalumas:

-Greitai ir Patogiai -Paprasta Naudoti -Lengva prižiūrėti -Patogu nešiotis -Ilgalaikio darbo 48 val. -Nealkoholiniai, švelnus toremover dėmes, valiklis dantų pigmentus nuo paviršiaus ir giliau, danties, dantų balinimo, pasiekti hite ir ryškus efektas.

Tinka:

-Geltona, balck ir pilkos spalvos dantys sukelia rūkymas, geriamojo arbata, gerti kavos ar kitų maisto produktų. -Su amžiumi susijusios geltonosios dantys, juoda dantis, mėlyna dantis, lengvi, vidutiniai tetracyline dantis ir pan. -Žmonėms, kurie nori balti ir gražūs dantys.

Dėmesio

1. Tai nėra rekomenduojama nėščioms moterims. 2. Netinka vaikams iki 12 metų amžiaus. 3. Jei kontaktas su akimis atsitiktų, nuplaukite vandeniu iš karto 4. Nenaudokite, jei jūs turite opos, patiriančių dantenų ar po žodinės procedūros. 5. Negalima nuryti.

Produkto Priėmimo Planus,

Spalva Korpuso Balta arba Juoda
Funkcijos 1 dantų balinimo gydymas
Prekės Pavadinimas TONGWODE
Kilmės KN(Kilmės)
LED Lustai 5 vnt led lustai
Baterija 2 ląstelių CR2023
NET WT 35g
Prekės ženklas TONGWODE
Modelio Numeris MEIY064
Komponentas maisto klasės silicio plokštelės
Medžiaga silicio plokštelės
Elemento Tipas Dantų Balinimas
dydis Moderate
Šviesos Spalva Mėlyna

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai