Nauja Reduced price!
2VNT Skirti UMIDIGI Galia 3 / UMIDIGI F2 6.53

2VNT Skirti UMIDIGI Galia 3 / UMIDIGI F2 6.53" Stiklo Screen Protector atveju Visiškai Padengti Grūdinto Stiklo Apsaugos 9H 2.5 D, Stiklo Plėvelė

€1.72

-25%

€2.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

1. Prašome pasirinkti, kad modelis tiktų jūsų telefono atsargiai !!!

2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti šią problemą už jus, nereikia atidaryti ginčų. Ačiū!

Produkto aprašymas: 1.100% Originalus prekių Gambit-LCL nauji ir geros kokybės. 2.Puikiai suderinamas su jūsų telefono. 3.Lengvas ir patvarus. 4.Apsaugo jūsų telefono LCD ekraną nuo dulkių ir įbrėžimų. 5.Profesinės suppler ir greitas pristatymas. 6.Kuo daugiau perkate, tuo geriau kainos galime derėtis. 7.Siūlo jums profesionalų ir pacientų aptarnavimo. Paketas Apima: 1.Visą Grūdintas Stiklas Kino Screen Protector iš Priekio. 2.Valymo Audiniu.(drėgnos servetėlės + sausos servetėlės) 3.Stiprios išorinės pakuotės

Pavyzdys: Vaizdas ekrane

Patarimai : Prašome pažymėti, kad nuotraukos yra tik pateikimui. We will ship teisę atveju yra jūsų telefono, kaip jūs tvarka.

Funkcija paramos pirštų Atspaudų Identifikavimo
Prekės Pavadinimas Gambit-LCL
Tipas Priekinė Plėvelė
Medžiaga Visą Grūdintas Stiklas
Edge-to-edge Aprėptis Taip
ransparence Originalus Produktas
Telefonas Suderinamas Prekės Umi

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai