Nauja Reduced price!
Ear Cleaner-16 Pakeitimo Patarimai Earpick Lengva Ausų Vaško Valiklis Spiralės Ausų Sierą Švaresnis Sveikatos Ear Cleaner Klausos Ausies Priežiūros Priemonės

Ear Cleaner-16 Pakeitimo Patarimai Earpick Lengva Ausų Vaško Valiklis Spiralės Ausų Sierą Švaresnis Sveikatos Ear Cleaner Klausos Ausies Priežiūros Priemonės

€2.51

-20%

€3.14

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Ausų Priežiūra, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Ausų Priežiūra, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Ausų Priežiūra.

Aprašymas:

Tradicinis ausų valikliai, ausies, liežuvio laikikliai ir medvilnės ausies tamponai gali būti pavojinga naudoti, norėdami pašalinti vaško.Stumti per toli, ir kiti vaškas gali sukelti skausmą, arba stumti vaškas giliau į ausį.Todėl rekomenduojame šį ear cleaner tamponu, kuris yra saugesnis nei kiti tamponai.

1.Spiralės Tipo Ausų Valiklis: Spiralės dizainas, tinka prie ausies, profesionaliai pašalinti ausų vaško, pasukti rankena, greitai sugeria purvą iš ausies viduje.Stipresnis švara ir patogiau.

2.Aukštos Kokybės Medžiagos: Pagamintas iš dervos ir silikono dervos, naudodami išskirtinį meistriškumą, pakeisti visi vadovai yra minkštas ir lankstus

3.Minkštos Ausų Vaško Valiklis: Suprojektuoti su 1inch minkštas varžto galvutės dizainas elastingos medžiagos, pakankamai ilgai, kad pašalinti ausų vaško, apsaugoti ausis, nepažeidus ausies būgnelis, saugiau ir efektyviau nei kitų medvilnės tamponai.

4.Lengva Naudoti ir Valyti: Tiesiog pasukti lanksti rankena ir minkštos, lanksčios patarimas su spiraliniai grioveliai lengvai šalina ausų sierą. Po naudojate ausų vaško šalinimo įrankis, jūs galite lengvai juos nuvalyti su vandeniu. Jei norite pakeisti ją nauja vadovai, paspauskite ant abiejų pusių patarimas ir stumti į priekį, jis bus išleistas.

5.All-In-One Pack: ausies vaško šalinimo įrankį, kuris ateina su 16 pakeitimas ausų valiklį, Patarimai, tinkantys įvairaus amžiaus žmonėms. Jūs galite jį naudoti pakaitomis ar savo šeimai.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Ear Cleaner

Patarimai Kiekis: 16 Patarimai /Set

Tipas: Ausų Šalinimo Įrankis

Medžiaga: ABS+ Silikono

Dydis: 10.5 cm

Spalva: Juoda & Balta

Komplektą Sudaro:

1 x Ausies Tamponu Rankena

16 x Patarimai

Elemento Tipas Ausų Priežiūra
dydis 10.5cm
Prekės Pavadinimas HANRIVER
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris S.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai