Nauja Reduced price!
10/50/100vnt Aikštėje Nebaigtų Medienos Gabalus Tuščia Lenta

10/50/100vnt Aikštėje Nebaigtų Medienos Gabalus Tuščia Lenta "PASIDARYK pats" Amatų Pyrography Projektų Žaidimai Scrapbooking Pastato Modelis

€0.70

-27%

€0.96

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Medžio Amatai "PASIDARYK pats", Namai Ir Sodas, Pigūs Medžio Amatai "PASIDARYK pats", Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Medžio Amatai "PASIDARYK pats".

10/50/100vnt Aikštėje Nebaigtų Medienos Gabalus Tuščia Lenta "PASIDARYK pats" Amatų Pyrography Projektų Žaidimai Scrapbooking Pastato Modelio Šis produktas yra Kvadratinių medienos spalva. Po perkant ji, galite sukurti savo dizainą pagal savo pageidavimus. Tai galėtų būti dovana žymas, kaimiškas vestuvių puošimas, pavadinimas arba Kalėdų žymas, stalo numerius ir pan. Spalva: Natrual Medienos Spalvos, Skersmuo: kaip rodo Medžiaga: Mediena Dydis: kaip rodo Pakuotė: 10/50/100 x Aikštėje Medienos Skiltelės Pastabos: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Ačiū!

Dydis
Pakuotė 10/50/100 x Aikštėje Medienos Skiltelės
Spalva
Tipas
Medžiaga
Produkto Tipas Nebaigtas Medienos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai