Nauja Reduced price!
100vnt/Daug Teabags 5.5 x 7CM Tuščias Kvapios Arbatos Maišeliai Su Styga Išgydyti Antspaudas Filtro Popieriaus Žolė Palaidų Arbatos Bolsas de te

100vnt/Daug Teabags 5.5 x 7CM Tuščias Kvapios Arbatos Maišeliai Su Styga Išgydyti Antspaudas Filtro Popieriaus Žolė Palaidų Arbatos Bolsas de te

€0.31

-38%

€0.50

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Vienkartiniai Arbatos Maišeliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Vienkartiniai Arbatos Maišeliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vienkartiniai Arbatos Maišeliai.

51216

Aprašymas

Maišelio dydis: 5*7. Puikus vieno puodelio, kelionės puodelis, stiklinė, ir mažus puodus.

Plačiai Papročiai: didžiosios naudoti birios arbatos, kavos, vaistažolės, "PASIDARYK pats" kvepianti arbata, žolelių arbata "PASIDARYK pats", vaistažoles paketas, pėdų vonia paketas, hot pot pakuotės, sriuba paketą, taip pat jis gali būti naudojamas kaip akių kaukės ir pan.

Lengva Naudoti: Lengva pildyti, vienkartinio naudojimo, vienkartiniai arbatos infusers dėl mirkymo aukštos kokybės palaidų lapų arbatos patogumo arbatos filtro maišeliai.

Raišteliu dizainas, lengva pildyti arbatos lapų ir sandariai uždaryti priėmimo mazgas. Be arbatos lapai pabėgti nebėra. Išlaikyti savo plikoma arbata " švarus ir be arbatos lapai netvarka, lengva išmesti iš po naudojimo.

Didelio stiprumo/Geras kietumas/Saugos, innocuity ir turi gerą thermostability be jokių keisto skonio ir kvapo jūsų arbata.

Savybės:

Dydis: 5*7cm.

Medžiaga: Neaustinis Audiniai.

Spalva:balta.

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Paketas apima:

100vnt Tuščias Arbatos Maišeliai.

Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacija 350ml
Prekės Pavadinimas FenKicyen
Talpa <50ml
Medžiaga Ne-Audiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai