Nauja Reduced price!
Microcurrent Veido Roller Massager Odos Sugriežtinimas Veido Kėlimo Veido Esmė Odos Atjauninimas, Raukšlių Pašalinti Mašina

Microcurrent Veido Roller Massager Odos Sugriežtinimas Veido Kėlimo Veido Esmė Odos Atjauninimas, Raukšlių Pašalinti Mašina

€2.59

-30%

€3.75

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Jonų Prietaisas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Jonų Prietaisas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Jonų Prietaisas.

Mini Microcurrent Odos Sugriežtinimas Massager Veido Kėlimo raukšlių Vibracijos Valiklis Priemonė Odos Priežiūros, Grožio Prietaisas Įrankis

Savybės

Priimti microcurrent ir vibracijos skatina kolageno gamybą ir skatinti kraujo apyvartą sustiprintas odos remontas poveikio, veiksmingai padeda mažinti raukšles, sumažinti poras, įtempia odą ir pagerinti įsisavinimą, kremas ar losjonas efektyvumą.

Mini ir kompaktiškas dizainas, kuris užtikrina puikią palmių tinka, taip pat galite įdėti jį į kišenę ar maišelį su nešiojimo vėjas.

Lengva valdyti per jautrus elektrai laidžių elektrodų su touch kontrolės, racionalizuoti kūno formos saugiai ir patogiai tvirtinasi.

Tik 1*CR2032 mygtuką ląstelių baterija yra reikalingi(baterijos yra komplekte) nuolat malonumą, energijos taupymas.

Didelis masažo galvutės su 3D išsipūtęs gali pristatyti odos draugiškas touch jausmus ir ergonomiška masažas komfortą, efektyvų veido liftingo efektą be jokių mirusiųjų kampe.

Specifikacijos

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta/Rausva(Pasirinktinai)

Vibracijos Dažnis: 10,000 RPM

Maitinimas: 1*DC3V LR44 CR2032 Mygtuką Cell Baterija(Baterijos yra Komplekte)

Dydis: 10.5*4*4cm

Pakuotė:

1* Mini Microcurrent Veido Liftas Prietaisas(Baterijos yra Komplekte)

1* Naudotojo Vadovas

Pastaba:

Po pardavimo paslaugos:

Jei jis neveikia/negaunate/ji yra pažeistas transportavimo metu/ ar kitos ar kitų klausimų, susisiekite su mumis nemokamai. Po patvirtiname, mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos. Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti.

Už dropshipping:

Mes galime pasiūlyti urmu dropshipping užsakymus per CSV failą.

Mes priimame Paypal mokėjimų

Mes atsiųsime savo klientus tiesiogiai, be faktūros ,skatinimo, informacijos ir, be jokios informacijos apie mūsų įmonę.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo. Ačiū!

4.Grąžinimas:

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

5.Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis . Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

Ar dropshipping didmenininkai ir tiekėjai Parama
Funkcija Negyvos Odos Pašalinimas
Prekių Kokybės Sertifikavimo BMK
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Prekės Pavadinimas MOFAJIANG
Medžiaga Derva

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai