Nauja Reduced price!
Universalus 1PCS Profesionalus Auto Stetoskopas Automobilių Variklio Bloko Diagnostikos Įrankis Cilindrų Automobilių Variklio Klausos Įrankiai Automobilių

Universalus 1PCS Profesionalus Auto Stetoskopas Automobilių Variklio Bloko Diagnostikos Įrankis Cilindrų Automobilių Variklio Klausos Įrankiai Automobilių

€1.82

-39%

€3.03

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Automobilių Stetoskopas Automobilių Klausos Priemonė, Auto Stetoskopas Automobilių Variklio Bloko Diagnostikos Įrankis Cilindrų Automobilio Variklio Klausos Priemonės

Specifikacija:

Medžiaga: guma& plastikiniai & nerūdijančio plieno

Zondo ilgis: apie 300mm

Zondo skersmuo: apytiksl. 3.3 mm

Svoris: apie 110g

Aptikimo dažnis: 10HZ-10KHZ

Pa ckage Turinys:

1 * variklio analizatorius

Produkto tipas: diagnostikos įrankiai

Aprašymas:

1. Pareigos: idealiai tinka pinpointing klausimus, automobilių variklio, nustatyti skaldytų tarpikliai, blogai, skriemuliai, sugadintų įrankių, su defektais vožtuvai, vandens siurblio gedimai ir kitų pažeistų dalių, kurios sukelia keista, garsų ir netinkamas veikimas.

2. Sentive garso triukšmo šaltinis: yra jautrus garso kolegija, kuri sustiprina skamba taip, kad jūs galite lengvai nustatyti apgadintos dalys variklio.

3. Lengva naudoti: ausies pumpurai įrankis leidžia ignoruoti ne garsų, todėl jūs galite sutelkti dėmesį nustatymo klausimas.

4. Lengva rasti klausimai: tiesiog rasti, kur garsas yra garsiausias ir sukurti ryšius tarp zondo ir paviršiaus patvirtinti.

5. Atsparus smūgiams rankenos: rankenos padaryti darbą saugesnį. Patogūs guminiai ausies pumpurai puikiai izoliuoja išorės garsų.

6. Daugiafunkcinis įrankis: puikus gi perdavimo, perdavimo atveju, vožtuvų traukinio, galinio tilto ir variklio.

77181 Remontas Įrankiai

Kilmės KN(Kilmės)
style5 Pagamintas iš nerūdijančio plieno, atsparus smūgiams ABS plastiko ir gumos.
Išorės Bandymų, Sertifikavimo NĖRA
style6 Yra diafragma, siekiant padėti tiksliai nustatyti triukšmo šaltinio.
id G89797
style3 Automobilių Variklio Klausos Įrankis
style2 Automobilių Cilindrų Stetoskopas
style1 Automobilių Mechanika Stetoskopas
style4 Metalo zondas tęsiasi iki 350mm gauti į siaurose srityse

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai