Nauja Reduced price!
100 VNT Vienkartinių Mikro Šepetėliai Aplikatorių Tušas Kalnas už Blakstienų priauginimo Profesionalus Blakstienų pratęsimo Prekių Eye Brush

100 VNT Vienkartinių Mikro Šepetėliai Aplikatorių Tušas Kalnas už Blakstienų priauginimo Profesionalus Blakstienų pratęsimo Prekių Eye Brush

€2.13

-31%

€3.13

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

100 VNT. Blakstienų Valymas Stick Vienkartinės Sterilios vatos Tamponą Aukštos Kokybės Blakstienų Nuėmimas Įrankiai makiažas, Blakstienų Klijuoti Tatuiruotė Produkto Įvedimo: Medžiaga: Plastiko Spalva: Geltona/Mėlyna Žalia/Rožinė/Šviesiai violetinė/tamsiai Violetinė Pranešimas :(Jei spalvą galite pasirinkti yra sandelyje, bus išsiųsti atsitiktinės spalvos su jumis, pls prašome atkreipti dėmesį, tai.) Dydis: 10cm ilgio ( Tušas Teptuku ) PASTABA: 100% Brand new ir aukštos kokybės. Gali būti arbitray lenkimo kampas. Vienkartiniai sudaro įrankiai, ne linting. Labai gera ir sanitarijos, išvengti infekcijos. Tinka salonas ir namų naudojimui. Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą. Jei po 60 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis. Netaikomi per 60 dienų nuo ginčo, tai yra Nemalonu.Dėkojame už jūsų maloniai. Jei jūs unsatised nieko,susisiekite su manimi pirmą kartą.Manau, kad aš galiu duoti jums tam tikra atsakymas Pristatymas: Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. Per atostogas ir atokiose vietovėse bus ake ilgiau,tikiuosi, jūs galite suprasti. Kiekvieną užsakymą,mes suteiksime sekimo numerį,galite patikrinti interneto svetainėje po to, kai mes pristatymas dėmesį .

Susisiekite Su Mumis:

Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ,mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.

Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto. Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.

Atsiliepimų:

Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome don ' t būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimus, ar pradėti ginčo .

Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS mūsų daiktų ir paslaugų ir išspręsti bet kokią problemą už jus. Mes visada tikimės, kad spręsti jums dar kartą ir palikti teigiamą atsiliepimą apie visus mūsų klientus.

Jeigu esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 rezultatas DSR. Būtume labai dėkingi, jei jūs praleisite mūsų parduotuvėje, su savo draugais ir šeimos. Ačiū!

Naudojamas su Blakstienų Pratęsimo Makiažas
Medžiaga Medvilnės ir plastiko
Kiekis 100 VNT./Maišas
Savybės Patvarus Tušas Teptuku Moterų Didmeninės
dydis Small Medium Large
Spalva Rožinė Žalia Geltona Mėlyna Violetinė Lightpurple
Tipas Makiažo Šepetėliai
Tipai Patvarus Micro Vienkartiniai Blakstienų Šepetėlis
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Prekės Pavadinimas moodcome
produkto pavadinimas Vienkartiniai Blakstienų Valymas Stick

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai