Nauja Reduced price!
Genkent 2VNT Gelio Apsaugos Rankovės Silikono Pirštai Separatorius Koja Guz Parama Pedikiūro Ortopedijos Hallux Valgus Korekcija

Genkent 2VNT Gelio Apsaugos Rankovės Silikono Pirštai Separatorius Koja Guz Parama Pedikiūro Ortopedijos Hallux Valgus Korekcija

€2.79

-34%

€4.29

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, pėdų bunions, Silikono Kojų Separatorius, guz parama.

Savybės:

- Super minkštas žemo profilio gelio padas pastatytas tiksliai per 1 metatarsophalangeal (MTP) bendras kurie yra vieta, kur jūsų guz ateina iš. Padeda palengvinti diskomfortą, slėgio, ir uždegimas, kurį sukelia bunions.

- Nailono (Rankovės), spandex (Pad), Termoplastinio elastomero (TPE) želė.

- Puikus pagalvėle galimybes, tačiau vis dar pakankamai plonas nešioti su jūsų reguliariai avalynė pagal kojinės ir likti vietoje visą dieną.

- Vienas Dydis Tinka Visiems.

Aprašymas:

Viena pora guz paramos rankovėmis sudaro gelio padas vietoje jūsų guz ir per jūsų pado vidurį. Tai užtikrina, kad jūsų guz yra tinkamai saugomos ir trinties ji trinasi į jūsų batai negali pakenkti odos audinių srityje. Kad pėdos padas yra papildomų premijų daugiau komforto. Taip pat įtraukti į guz rankovės yra gelis kojų tarpine, tarpinė, barstytuvas tarp pirmojo ir antrojo piršto tinkamai suderinti didįjį pirštą ir užkirsti kelią guz formavimas iš toliau.

Paketą, įskaitant: 1 pora Guz Relief Gelio Bootie Pagalvėlės

Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
200000204 200003425
Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis Kaulų Priežiūra
Prekės Pavadinimas Genkent

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai