Nauja Reduced price!
1pc/10/30/50pcs 5ml Rose Gold

1pc/10/30/50pcs 5ml Rose Gold "Lūpų blizgesys Vamzdžiai" PASIDARYK pats " Tuščias Kosmetikos Konteinerių Daugkartiniai Buteliai Skysti Lūpų dažai Saugojimo Butelių

€3.31

-30%

€4.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Daugkartiniai Buteliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Daugkartiniai Buteliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Daugkartiniai Buteliai.

10/30/50pcs 5ml Tuščias Lipgloss Butelis "PASIDARYK pats" Lūpų Blizgesys Konteinerių Transprent Daugkartiniai Buteliai Tuščias Butelis Lipgloss Aprašymas: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Patogu nešiotis! Padaryti savo lūpų blizgesys vamzdžių Savybės: Gaminio Medžiaga: KAIP ABS PP Talpa:5 ml Dydis: 1,5*11cm Keitimas: 1cm=0.39 cm/1 colis=2,54 cm Pakuotės įskaičiuota: 10/30/50pcs Tuščias vamzdis Pastaba: 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! 2. Prašome leisti 2-3% matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Atkreipkite dėmesį: Šis klientas yra melagis

Atkreipkite dėmesį: Šis klientas yra melagis Mes išsiuntėme laišką jai pasakyti, kad mes turėjome pakeisti sekimo numerį siuntų pristatymo saugiai. Ji perskaitė laišką. Kai mes išsiuntėme laišką jai pasakyti, kad paketas atvyko savo šalį, ir ji būtų jį gauti netrukus ji pradėjo ginčą. Kai ji gavo grąžinimo ir siuntų pristatymo, ji vis tiek išsiuntė laišką į mus ir prašo siųsti dar kartą. Ji papasakojo, kad ji negavo dokumentų paketą. Bet paketą buvo pristatyti sėkmingai adresatui. Mes taip liūdna dėl to, tikime, kad mūsų klientas, mes stengiamės, kad laivas pakuotės fastly ir saugiai. Bet ji apgavo savo pinigus ir produktus. O Dieve, padėk man, ji yra labai gobšus..

Kiekis 10/30/50pcs
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Modelio Numeris Lūpų Naftos Vamzdis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai