Nauja Reduced price!
3D Visiškai Padengti Grūdinto Stiklo Apple Žiūrėti Serija 1 2 3 38mm 42mm Screen Protector iWatch 4 5 40MM 44MM Apple Žiūrėti Stiklas

3D Visiškai Padengti Grūdinto Stiklo Apple Žiūrėti Serija 1 2 3 38mm 42mm Screen Protector iWatch 4 5 40MM 44MM Apple Žiūrėti Stiklas

€1.94

-51%

€4.04

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Žiūrėti Ekrano Apsaugų, Laikrodžiai, Pigūs Žiūrėti Ekrano Apsaugų, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Žiūrėti Ekrano Apsaugų.

1.Dydis :apple žiūrėti serise 5 4 3 2 1 .38mm 42mm 40mm 44mm

2.Specialiai Dizainas: Tiksliai lazerinio pjaustymo technologija užtikrina maksimalų ekrano zonoje.

3.Byla Draugiškas: Dėl neleisti balti kraštai ir tinka atveju puikiai, screen protector tik apima 98% ekrano ploto, ne visiškai.

4.NE Burbulas Įrengimas: butas grūdintas stiklas sugers Žiūrėti Ekrane Automatiškai. Lengva įdiegti ir išvyti burbuliukų.

5.9 H Kietumas: Į grūdintas stiklas yra daug sunkiau, nei kitiems, anti-shock, atsparus įbrėžimams.

6.HD Aiškus: 99.99% skaidrumas leidžia jums pradinį ekraną.

7.Pakuotės Turinys:

1* Grūdinti Stiklai(pagal jūsų pasirinkimą )

1*Valymo priemonės

1* Mažmeninės Langelyje

Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų www.bfakeliones.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti. Shippment 1.Mes atsiųsime paketą, per 12 valandų nuo jūsų mokėjimą. Ir, atsižvelgiant į jūsų šalį, pasirinkti geriausią pristatymas. 2.Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas. Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? 1.Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse. 2.Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

fit 4 už iwatch 5 4 screen protector
Medžiaga Grūdintojo Stiklo
Su Mažmeninės Pakuotės Taip
Modelio Numeris 40mm 44mm 38mm 40mm
tinka 7 stiklo apple žiūrėti 42mm
Modelis Ekrano apsaugos iWatch 4 5 40MM 44MM
Tinka 6 už iwatch 4 stiklo plėvelės
Savybės Nulio Įrodymas
Tinka 3 "apple" žiūrėti stiklo plėvelės
Tinka 2 "apple" žiūrėti temepered stiklo
Suderinamas "apple" žiūrėti series 5 4 3 2 1
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Grūdintas Stiklas už "Apple" Žiūrėti Serija 1 2 3
tinka 5 už iwatch 1 2 3 screen protector
Prekės Pavadinimas Beiziye
Tinka 1 "Apple" Žiūrėti screen protector

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai