Nauja Reduced price!
Naujas LED Šviesos Žvejybos Sukandimas Signalizacija, Žvejybos Linijos Įrankius, Perspėjimo Indikatorius Rezervo Atsargas Nešiojamų Signalizacijos Šviesos Žvejybos Accessories

Naujas LED Šviesos Žvejybos Sukandimas Signalizacija, Žvejybos Linijos Įrankius, Perspėjimo Indikatorius Rezervo Atsargas Nešiojamų Signalizacijos Šviesos Žvejybos Accessories

€0.58

-44%

€1.05

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Žvejybos Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Įrankiai.

Aprašymas:

1. Jautri reakcija - tai žvejybos signalas gali būti pajuto, kaip greitai, kaip žuvis masalo, ir lemputė šviesos priminti jums, kad žuvis yra užsikabinęs, todėl jis yra geras pagalbininkas jūsų žvejybos naktį.

2. Neslidžios - įrašą iš šios žvejybos signalizacija yra įrengta minkšta guma, rankovės, kurios gali ne tik būti neslidus, bet taip pat apsaugoti savo meškere nebūtų subraižyti.

3. Lengva nešiotis - Tai žvejybos aliarmas yra nedidelis ir patogus jums atlikti savo žvejybos maišelį, jis nebus užimti daug vietos.

4. 3 mygtukas, baterijos - Šis žvejybos signalizacija yra įrengta 3 mygtukas baterijų ir gali būti naudojami iškart, kai paketas yra gauta.

5. Kaip naudoti - Clamp tai žvejybos signalą ant stulpų, tada pereiti meškere per mygtukas, indikatorius bus, kai žuvis yra užsikabinęs.

Šis produktas yra rezervo žvejybos signalizacija, kuri yra paprasta naudoti ir nešiotis.

Naudojant, tiesiog apkabos produktą į meškere, apkabos linijos ir įjunkite maitinimo jungiklis signalizacijos prietaisas pradėti dirbti;

Žadintuvas yra savotiškas signalas, kad prietaisas įspėja, žuvų imtis masalas praėjus medžiaga veiksmų.

Metu, kai įtampa yra buferinis yra idealus laikas žuvų imtis masalas;

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda,žalia,bule,raudona,geltona

Matmenys: apie 5,3 cm x 7.5 cm x 4.2 cm

Pakuotė:

1* Žvejybos Bite Signalizacijos

Parama didmeninė/drop laivyba
dydis 5.3cm x 7.5cm x 4.2cm
Tipas Žuvų Bell/Žadintuvas
Prekės Pavadinimas Stiprus-Toyers
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai