Nauja Reduced price!
2018 Naujausias Moterims Seksualus Apatinis Trikotažas Nėrinių Suknelė Matyti Per Akies Aukštos Padalinta Ilgai Egzotinių Suknelės Trumpomis Rankovėmis Naktiniai Drabužiai Gilia V

2018 Naujausias Moterims Seksualus Apatinis Trikotažas Nėrinių Suknelė Matyti Per Akies Aukštos Padalinta Ilgai Egzotinių Suknelės Trumpomis Rankovėmis Naktiniai Drabužiai Gilia V

€2.71

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kelnaitės & Chemises, Naujovė & Specialios Paskirties, Pigūs Kelnaitės & Chemises, Aukštos Kokybės Naujiena & Specialios Paskirties, ilgi naktiniai drabužiai, sexy naktiniai drabužiai, naktiniai drabužiai moterims.

2018 Naujausias Moterims Seksualus Apatinis Trikotažas Nėrinių Suknelė Matyti Per Akies Higt Padalinta Ilgai Egzotinių Suknelės Trumpomis Rankovėmis Nigthwear Gilia V

Matavimo/Dydžiai/M/L (matavimo vienetas: CM/CM), siekiant išvengti rankinis matavimo paklaida 2 CM - 3 CM

Sveiki! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas. klientai visi yra mūsų draugai.

Pagrindinė Spalva: KAIP Nuotraukoje Parodyti

Naujos Mados,Moterys mados naktiniai drabužiai Medžiaga: Nėriniai & Polyster

Pakuotė: 1 x seksualus apatinis trikotažas rinkinys

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Peržiūros:

Šiltas patarimų iš parduotuvių : prašome pasiimti dvi minutes perskaityti prieš perkant) Pasirinkimą dydis: Prašome rinktis pagal dydį sąrašą gaminį,Nes skirtumas paveiksle tarp Rytų ir vakarų, prašome kreiptis į dydžio diagramos ir pasirinkti sustingtų nuožulniai didelio dydžio .Duomenų dydžio vienetais stalo paprastai CM, Colių, todėl prašome užmesti akį į juos.

Jei yra kokių nors neaiškumų dėl dydžio.Prašome palikti pranešimą manimi bet kuriuo metu.Aš mielai jums padėti . Parduotuvės savininko darbo laikas pirmadienis-Saturday9?00 AM--23:00 VAL. Pekinas laiko Tarptautinių Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/buyin g. Pristatymas: prekės bus išsiųstos, China Post , Tai užtruks 15-25 darbo dienas nuo išsiuntimo dienos.

Prekės bus vežamos USPS į JAV, Visiškai Saugus! Tai užtruks 7-12 darbo dienas nuo išsiuntimo dienos. Mes taip pat tiekimo su DHL, UPS, EMS express pristatymas, bet reikia mokėti daugiau pinigų express pristatymas. Jei jums reikia express pristatymas paslauga, prašome susisiekti su mumis prieš užsakymo(Telefonas turi tarptautinės express pristatymas, Jei jums reikia express pristatymas paslaugų, Prašome atkreipti dėmesį į savo telefoną, jei jūsų mokėjimą.) Shiping Metu: Visi daiktai bus išsiųstas jums per 3 darbo dieną (dėl darbo dienomis - nuo pirmadienio iki penktadienio) mokėjimas patvirtino tą pardavėjo pusės pristatymo laikas Tarptautinės paketo trunka apie 15-20 dienų, kad laivas į paskirties vietą; paštu office pastaruosius laivybos statistika, ataskaitos, čia žemiau yra atvykimo lemti laiko rezultatų lentelės kai kuriose šalyse, kurios yra pirkėjo nuoroda tik.. Pastabos: Prašome susisiekti su mumis, jei nėra režimas vežimo tinka pirkėjai,Mes pasirinkti logistikos jūs norite, kad už jus.Nes muitinės, specialiųjų šalyse yra sunkiau ? Daugelis iš mūsų logistikos funkcijos nėra dėl didelio tarifų.

Jei užsakymo pagal ne daugiau kaip 5 jav dolerių,Prašome pasirinkti, E-Paketas.Už užsakymų pagal $5, mes bus naudoti kitos transporto rūšys, nes brangus stebėjimo informaciją išlaidas.Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus

Grąžinimo/Pakeitimo Politika?

Grąžinimo priimamas per 14 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę. (Išskyrus nenatūralu damagement ar misusage).100% pinigų grąžinimo Garantija! Visos prekės bus išbandyta 100% iki pristatymo.Jei elementas yra defected tvarkymo pašto,Pirkėjas per 14 dienų nuo gavimo datos keitimosi naują. Jei šios aplinkybės atsiranda, Mes padengia visas išlaidas už prekių grąžinimo Ar reshiped 1. Produktus gavo, yra neišsami. Mes padengia visas išlaidas už prekių grąžinimo 2. Produktas, gautas Ar blogos kokybės neatitinka.Mes padengia visas išlaidas, grąžinti ing prekių 3. Laiko gauti paketas viršija sutartą laiką.Mes padengia visas išlaidas už prekių grąžinimo 4. Produkto sklype yra nesuderinama su produktu.Mes padengia visas išlaidas už prekių grąžinimo Susisiekite su Mumis? Mes palikome teigiamų atsiliepimų jums gavęs mokėjimą. Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi, teigiamų atsiliepimų ir 5 Rezultatas DSR yra labai dėkingi.

Prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba 1 punkte, 2 punkte mažai DSR arba atidaryti visus ginčus dėl "Paypal" ir "Ebay", prašome pateikti mums galimybę išspręsti visas problemas, ir mes stengiamės patenkinti savo poreikius.

Jei klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per "Užduoti pardavėjui klausimą" ,Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 1-2 darbo dienas mums atsako.

Rankovės Stilius Reguliariai
Nepadori Nuotrauka No
Iškirpte V-Kaklo
Siluetas Tiesiai
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas hirigin

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai