Nauja Reduced price!
KE LI MI Automobilių Šalinimo Apdailos Skydo Durų Užtrauktuku Įrašus, Garso prietaisų Skydelio Ardymas Interjero Įrankių Rinkiniai

KE LI MI Automobilių Šalinimo Apdailos Skydo Durų Užtrauktuku Įrašus, Garso prietaisų Skydelio Ardymas Interjero Įrankių Rinkiniai

€1.14

-30%

€1.65

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Auto Užtrauktuku & Įrašą, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Auto Užtrauktuku & Įrašą, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Auto Užtrauktuku & Įrašą.

Pastaba: Jei jūs užsisakyti užtrauktuku mūsų parduotuvėje virš 99 dolerius

Nemokamai siųsti įrankių rinkinys

Automobilio Įrankių Rinkiniai Įrašo Pašalinimas Transporto priemonės Durelių Lango Liejimo Dash Skydelis, Apdaila Įrankis Nailono Pluošto Rinkinį Įrašą Replės Užtrauktuku Valiklis Automobilių Automobilių stilius

Produkto Pavadinimas : Automobilių Įrankių Rinkiniai

Medžiaga : ABS

Puikus Tiems, kurie Mėgsta Dirbti ant Automobilių

- Apdaila šalinimo įrankių komplektas yra skirtas kam nors padėti gauti jo interjero apdailos darbus nuveikti per trumpą laiką.

- Teminiai super lengvas ir patogus dydis, šių smalsių įrankiai yra laiko ir pastangų taupyti, kad puikiai tinka dauguma interjero ir eksterjero automobilio modifikacija, taip pat dviračių padangų pašalinti!

Sunkiau Apdaila Šalinimo Įrankiai

- Priimtos poveikio atsparus nailono pluošto medžiagą, taip pat šiek tiek lankstytis apkarpymo įrankiai, bet jie neturi alkūnė, kuri yra pakankamai sunku įdiegti ar pašalinti, automobilių garso sistemos, prietaisų skydelio, durų patraukti rankena, ventiliacijos ir kitų priedų.

Apie Mus

Mūsų įmonė buvo pradėtas 2012 m. sausio mėn. Nuo tada mes buvo skirta teikti vartotojams ir prekybininkams visame pasaulyje su tiesioginiu priėjimu prie šimtai gamyklos shopfloors aplink Azija per mūsų interneto kanalais. Mes pridėti profesinės vertės procesų mažmeninės pirkti, gamyklos-tiesioginis pirkimas, produkto pateikimo, kokybės kontrolės ir užsakymų įvykdymą.

Mes turime daugiau nei 300 kolegomis plėtoti ir valdyti šią platformą. Mūsų valdymo grupė turi daugiau nei 10 metų tarptautinę patirtį gamybos operacijas, valdymo konsultavimo ir e-komercija.

Mes buvo apdovanoti įspūdingas augimas. Turime įteikti daugiau nei milijono klientų visame pasaulyje, ir mes esame tvarkymo tūkstančių mažmeninės ir didmeninės prekybos užsakymus kasdien.

Prekės Svoris 0.08kg
Elemento Plotis 3.9cm
Darbinė Temperatūra -10-45 laipsnių
Modelio Pavadinimas NĖRA.5404-5407
Elemento Ilgio 13.6cm
Medžiagos Tipas ABS
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Sąlyga Nauja
Elemento Aukštis 13.6cm
Prekės Pavadinimas KE LI MI
Elemento Tipas Automobilių Remonto Įrankiai Rinkiniai Įrašą
Replace1 BMW Honda Toyota Visų Automobilių
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai