Nauja Reduced price!
Mielas 3d Plonas Kačių Silicio Minkštos TPU Dėklai iphone 5 5S SE 6 6s plius Saldainiai Spalvos Galinį Dangtelį 5 S 7 7plus 8 8plus X telefonas atvejų

Mielas 3d Plonas Kačių Silicio Minkštos TPU Dėklai iphone 5 5S SE 6 6s plius Saldainiai Spalvos Galinį Dangtelį 5 S 7 7plus 8 8plus X telefonas atvejų

€0.68

-12%

€0.78

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Išsamiai nuotraukų>>

Mes priimame mokėjimo metodai, remiamos www.bfakeliones.lt platformą kaip ir MasterCard, visa, Boleto Bancario, "Maestro", "WebMoney", QIWI Piniginė, Banko pavedimu, ir "Western Union" ir kt.

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo dedamas.

Jei jums reikia keisti kainų užsakymo, prašome susisiekti su mūsų pardavimo asmuo

Mes laivas visame Pasaulyje, išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO. Užsakymai bus tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. Prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitinka savo pristatymo adresą. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas. Jei jūsų registruotos buveinės adresas skiriasi nuo jūsų adresą, prašome suteikti mums išsamią pristatymo adresą, kai jūs įdėti savo užsakymą. Prekių pristatymo laikas priklauso logistikos paslaugų teikėjo ir neapima savaitgaliais & šventes. Prekių pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. Tai pirkėjo atsakomybė, aišku, muitinės, mokėti importo muito, PVM ir kitų mokesčių mokesčių. Klientas turi sumokėti RAS ( atokioje Vietovėje už papildomą Mokestį ) komercinės express paslaugos, tokios, kaip DHL, "Fedex" ir UPS ir tt, kai taikoma. Visi siuntiniai siunčiami Kinijos oro paštu yra tik svorio per 2kgs. Jei būtų masė yra daugiau nei 2kgs, mes išsiųsti savo sklypo dviejų sekimo numerius. Kaip per taisyklė rusijos Paštu, pilnas vardas ( vardas, tėvo vardas ir pavardė ) atstovui turi būti, jeigu Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų mokesčiai. Mes priimame lašas laivybos, daugiau informacijos prašome susisiekti su mūsų pardavimo asmenims

12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.bfakeliones.lt!

Produktai su kokybės klausimais gali būti grąžintas keistis arba grąžinti susisiekę su mūsų pardavimo per 7 dienas nuo prekių gavimo. Grįžo laivybos išlaidos yra bendros tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje. Jei norite išsaugoti produktus daugiau nei 7 dienos, tai yra laikoma panaudota. Mes negalime priimti grąžinti pinigus ar pakeisti. Prieš grąžinimo prašome kreiptis į mūsų pardavimų pirma, patarti mums savo eilės numerį ir konkrečių grąžinimo priežastį. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti grįžo sekimo numerį. Jei jūsų prekė buvo sugadinta siuntimo metu, galima kreiptis į mūsų pardavimų grąžinti pinigus. Kai jūs prašyti grąžinti, prašome pateikti mums savo nuotraukas arba vaizdo įrašą, kuriame aiškiai nurodyta problema prekės ir jos sekimo numerį kuo greičiau. Taip pat prašome pateikti Įrodymo "Žala" dokumentą iš kurjerio. Taip pat jūs galite atidaryti elementą paketo priešais pristatymo asmenį. Jei prekė buvo sugadinta siuntimo metu, galite atmesti prisijungti, kreipkitės į mus sakydamas, jūs atmestas pakuotės. Mes tada atsiųsti jums naują elementą kaip įmanoma greičiau.

Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimas, klientų atsiliepimų, yra svarbiausi. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir gerų komentarų po to, kai gavote prekę, kuri leis mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau. Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas. Apie tai, kaip peržiūrėti jūsų atsiliepimus, teigiamas arba neutralus teigiamas, gali kreiptis į "Kaip galiu peržiūrėti atsiliepimų?" pagalbos centras www.bfakeliones.lt.

Modelis 2 Ultra-plonas Aišku, Silicio TPU Minkšti Saldainiai Galinį Dangtelį telefono dėklas
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Spalva juoda mėlyna aišku, raudona rausva žalsvai mėlyna
Modelis 4 5 S Ultra-plonas Silicio TPU Minkšti Saldainiai Spalvos Galinį Dangtelį telefono dėklas
Funkcija Antidetonaciniai
Stilius Mielas Mielas, Juokingas Gyvūnų Minkštos TPU Padengti Atveju
Modelis 3 Mielas 3d Plonas Kačių Silicio Minkštos TPU Dėklai iphone 5 5S SE
Prekės Pavadinimas XINKSD
dydis Candy Color Back Cover 7 7plus 8 8plus X phone cases
Retail Pakuotė Taip
Modelis 1 Iphone 5 5S SE 6 6s plius Saldainiai Spalvos Galinį Dangtelį
Dizainas Skaidrus
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPHONE" 8 PLIUS
Tipas Byla
Savybės Mielas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai