Nauja Reduced price!
Naujas Atvykimo Mielas Bear Paw Šuns, Katės Letena Rose Aukso Spalvos Pakabukas Karoliai Moterų Vestuvių Rožinė CZ Meilės Pėdsaką Karoliai

Naujas Atvykimo Mielas Bear Paw Šuns, Katės Letena Rose Aukso Spalvos Pakabukas Karoliai Moterų Vestuvių Rožinė CZ Meilės Pėdsaką Karoliai

€1.86

-42%

€3.22

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kaklo Pakabukas.

Šios Prekės aprašyme Pavadinimas : Naujas Atvykimo Mielas Bear Paw Šuns, Katės Letena Rose Aukso Karoliai Pakabukas Moterų Romantiška Vestuvių Rožinė CZ Meilės Pėdsaką Kaklo Medžiaga : Vario Dydis : 36+5.5 cm Svoris :2.04 g Spalva : kaip nuotraukoje Pakuotė : OPP Maišeliai.

Pristatymas 1.Visi produktai bus išsiųsti per 7 darbo dienas po apmokėjimo žemyn. 2.Mes laivas mūsų daiktų, taip pat greitai, kaip įmanoma EMS/DHL/Fedex ar Kinija Paštu,siuntimo priklauso nuo visų išlaidų, kaip liepė: Laivybos Būdas Delivey Laiko, Kad iš viso Kinija Paštu 15-60 darbo dienų DHL/ EMS/Fedex/(nemokamai) 7-10 darbo dienų nuo >=$180 ePacket (JAV), 10-25 darbo dienų nuo >=$7.00 Posti Suomijos Ekonomika(RU ir BY) 15-39 darbo dienas nemokamas pristatymas žinoma,jūs galite pasirinkti būdą, kad jums reikia ! Atsiliepimų Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. Jei jūs esate laimingas su mumis, prašome prisiminti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų (5 žvaigždučių).Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų. Jūsų pasitenkinimas siekti savo tikslo. Grįžti Nors mes jau labai pasitikėjimas kokybės ir kainos mūsų produktus, mes negalime garantuoti, bet pirkėjas būtų 100% patenkintas su jais. Bet nesvarbu, ką pažadame mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą, įvyko sandoris. man, Sąžiningumas visada parodyti savo vertę . Jei norite grąžinti pinigus, nes straipsnis " defektas, ar kitokia kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti. mokestis, susijusių su reback pašto turėtų būti aplenkė sau.

Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas joyme
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
širdies formos pakabukas karoliai Krištolo karoliai pakabukas
Metalų Tipas rose auksą, padengtą
Proga Šalis
Karoliai, Pakabučiai Pakabukas Karoliai
Karoliai moterims pakabukas širdies karoliai
moterų kristalų aukso karoliai pakabukas
Stilius Madinga
Sandėlyje sandėlyje punktas
Elemento Tipas Karoliai
Pakabukas Dydis apie 1,4 cm
Funkcija NĖRA
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis Gyvūnų
Kokybė Aukštos Kokybės
Ilgis 36+5.5cm
Suderinamumas Viskas Suderinama
Occassion Vestuvių, Šaliai, Samda. Dovanos
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Modelio Numeris Karoliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai