Nauja Reduced price!
Lapai Iškilumo Spaudinių Šaldyti Tortai Silikono Formų Šokolado Amatų Pelėsių, Pyragai, Desertai, Dekoratyvinių Formų, Konditerijos Kepimo Dalykėlių

Lapai Iškilumo Spaudinių Šaldyti Tortai Silikono Formų Šokolado Amatų Pelėsių, Pyragai, Desertai, Dekoratyvinių Formų, Konditerijos Kepimo Dalykėlių

€0.90

-44%

€1.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Torto Formos, Namai Ir Sodas, Pigus Pyragas Pelėsis, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Desertas Apdaila, pelėsių pyragaičiai, dekoro pelėsių.

pradėti

pabaiga

Silikono formos valymas ir priežiūra:

1. Prieš naudodami pirmą kartą, pirmą kartą su vandeniu ar plovikliu valyti pašalinti paviršinius nešvarumus. Prieš pelėsių kepimo, naudokite nedidelį kiekį sviesto taikomas viduje pelėsių. Net naudojant formą, pvz., tuščias laiko tarpsniai gali būti pridėta prie vandens rezervuaras tuščias, oro deginimas yra draudžiamas.

2. Po kiekvieno naudojimo, gali būti mirkomi praskiestų ploviklio tirpalu už 10-30 minučių, nuplaukite švelniu skudurėliu, nenaudokite stiprių valymo kamuoliai ir kiti daiktai, valomi, siekiant išvengti pelėsių žalą įbrėžimų. Po plovimo prašome sausa, dedama į saugojimo dėžutę, silicio dioksido reakcijos tikimybė yra statinis elektros krūvis, sugers dalelytės oro ir dulkių, ilgalaikio, kai jie nėra naudojami, venkite tiesioginio sąlyčio su oru.

3. Už krosnelė, orkaitė, turi būti pateikiami per vidurį dalis, ir šildymo išlaikyti atstumas apie 10cm, ir išlaikyti krosnies sienos 5cm atstumu, kad nebūtų žalos pelėsių temperatūra.

4. Tai-dalis pelėsių yra tarpas, kai gamykla buvo prapjauti, spaudai, siekiant palengvinti pirkėjų. Jei jūs neturite supjaustyti, galite ne spaudai. Naudoti, pjūvis gera po suvynioti į polietileno plėvele arba įdėti gumines juostas galima įpilti skysčio

Silikono formos Produkto Savybės:

1. Silikonu Silikono pagrindinis komponentas yra silicio dioksido A yra smėlio, akmenų, kristalų, natūralių ingredientų. Ne guma Gumos nei plastiko Plastiko! Silicio gelis yra rock paplūdimys, mažai anglies dioksido aplinkoje.

2. Aukšto stiprumo silikonas lankstumas, atsparumas korozijai, optimali temperatūra, virimo, kepimo, yra geriausias žaliavas tiesiogiai liečiasi su maistu, ir paprasta ir praktiška.

3. Priėmimo aptikimo, sveikatos, gamtos antibakterinių, gali išvengti bakterijų ir grybelių augimą. Todėl, kūdikių prekės, medicinos reikmenys, ten yra daug silikono produktų. Pvz.: pacifiers, silikono, plastiko ir pan.

4. Gali būti perdirbamos, patvarus, mažas energijos suvartojimas.

5. Mechaninės savybės stabilią struktūrą, kuri yra ekstremalus atsparumas temperatūrai, plačiame temperatūrų diapazone. Temperatūra žemiausia temperatūra minus 40 laipsnių, maksimali temperatūra 230 laipsnių šilumos, kad yra tolygiai užšaldyti.

6. turintys kitų rūšių valymo priemones ir korozinių medžiagų atsparumas korozijai ir lengvai valoma.

7. Po naudojimo, bet žaliava bus ne klijuoti pelėsių.

Paslaugų klausimais

Pristatymas:

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

·Mes laivas prekę per 2 darbo dieną po gauti savo atlygį. Mes laivas jį į savo paliekant adresą, prašome padaryti, kad jūsų adresas yra teisingas.

·Jei norite pakeisti savo adresą, prašome susisiekti su mumis.

·Prekės bus išsiųstos, Kinija po eilinio oro paštu;nėra sekimo informaciją,bet tai, kaip saugiai registruotu paštu. ji paprastai trunka apie 15-60 dienų Amerikos valstijose, Europoje ir kitose vieta visame pasaulyje.

·Prekių, kurios jums pirkti visa suma virš $7, mes atsiųsime registruotu laišku arba E-pack,Jis wil imtis 15-60 darbo dienų.

·Prekių, kurios jums pirkti visa suma virš $200, mes išsiunčiame jam EMS arba DHL ar FEDEX arba UPS arba TNT ar AVS, Jis taps daug daugiau greitai. Jei norite pasirinkti savo laivybos linija, prašome susisiekti su mumis.

·Jei norite, stebėjimo duomenis bet kuriuo metu,prašome pasirinkti registruotu paštu.

Pristatymas Metodas

Pristatymas Tvarkymas

Atvyksta laikas

Šalis

Įprasta Oro pašto

15-60 dienų

Visame pasaulyje

O kita Sritis:

*Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

Grąžinimas:

Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš išsiunčiant.

Mes 100% Pasitenkinimo Garantija, kad visi mūsų klientai. Jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų daiktų, prašome nedvejodami susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, per 7 dienas gavus prekę. Mes atsiųsime jums kitą nemokamai arba grąžinti atgal savo pinigus.

Klientų aptarnavimas yra labai svarbus mums.

Atsiliepimai:

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Mes duos teigiamų atsiliepimų, tu per daug. Labai ačiū!

Jei yra kokių nors problemų jūsų pirkimo, rašykite mums prieš jums pateikti savo vertinimą. Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Jūsų satisfication yra mūsų didžiausia galia. Mes stengiamės, kad paslauga jums!

Mėgautis savo pirkinių ir have a nice laiką mūsų parduotuvės! :-)

Šiltas Patarimai:

1)spalva bus išsiųsta atsitiktine tvarka

2)Jei norite pirkti didelio kiekio, prašome susisiekti su tiekėjų.

3)Prašome stengiamės suteikti kuo išsamesnę informaciją adresą,pavyzdžiui, pašto kodą,buveinės, telefono ir mobiliojo telefono numerį.

4)Kadangi skirtumas tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip ir parodyta nuotraukose.

5)Jei rusijos Federacijos klientas, prašome pateikti mums jūsų vardu ir pavarde, nors gal negalėjo gavo prekes

Ačiū daug!!!

Naudoti Kepimo formą Desertas šokolado tortas papuoštas spurgos želė desertas
Produkto svoris apie 14.5 g
Seksualinio Pobūdžio No
Tipas Pyragas Įrankiai
Prekės Pavadinimas TUTULE
Gaminio Dydis 9.5*3.6*0.7 cm
Sertifikavimo SGS
Medžiaga Maisto kokybės skystu silikonu aplinkos apsaugos
Nepadori Nuotrauka No
produkto pavadinimas Lapų Tortas Desertas Dekoratyvinis Lankstaus Silikono Formos Nėrinių Spausdinti Dalykėlių
Funkcija Eco-Friendly
Temperatūros diapazonas -40℃ -- 230℃
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Modelio Numeris GJ-A212

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai