Nauja Reduced price!
Ilgai Kutas Grandinės Plaukų Pin Auskarai Pakabukas Kremzlės Rankogalių Sagės Pearl Kalnų Krištolas Įrašą Auskarai Moteris, Papuošalai, Dovanos

Ilgai Kutas Grandinės Plaukų Pin Auskarai Pakabukas Kremzlės Rankogalių Sagės Pearl Kalnų Krištolas Įrašą Auskarai Moteris, Papuošalai, Dovanos

€1.72

-31%

€2.50

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lašas Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Lašas Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Lašas Auskarai.

Specifikacijos

Formos\raštas:Geometrinis Medžiaga:Lieti,925 Sidabras Ilgis:11cm/4.3" 47cm/18.5" Svoris:10g Lytis:Moteris

Savybės

1.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šių plaukų klipai yra lygaus paviršiaus, jie surengs savo plaukų sandariai su ne slydimo. 2.Blizgučiai metalo lydinio ir kalnų krištolas embellishment, derliaus ir elegantiškas dizainas. 3.Aštrių galų, švelnus ir patogus reikmenys, kad sumažinti snags ir sumažinti lūžių. 4.Jis gali būti naudojamas kaip auskarai ar sagė pin arba plaukų įrašą, labai praktiškas. 5.Puiki dovana jūsų šeimai ir draugams, ypač mergaičių, jie bus meilė jį labai daug.

Pakuotė

1 Pora x Stud Auskarai

Pastaba

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.Dėl skirtingų matavimo metodų, gali būti 1-3cm leistiną intervalą klaida. Prašome suprasti. Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą. Have a nice day!

Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis GEOMETRINIO
Lytis MOTERIS
Stilius Madinga
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Metalų Tipas aliuminio lydinio
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo
Elemento Tipas Auskarai
Modelio Numeris Plaukų Pin Auskarai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai