Nauja Reduced price!
Dvipuses Lipnios Sienos Kablys, Pakaba Stipri Siurbimo Savarankiškai Taurės Gyvis Saugojimo Namų Virtuvėje Dekoratyvinis Raktų Pakabukas Mount Vonia Stovo

Dvipuses Lipnios Sienos Kablys, Pakaba Stipri Siurbimo Savarankiškai Taurės Gyvis Saugojimo Namų Virtuvėje Dekoratyvinis Raktų Pakabukas Mount Vonia Stovo

€1.45

-41%

€2.46

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kabliukai & Bėgiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kabliukai & Bėgiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kabliukai & Bėgiai.

Gauti dvipuses Lipnios Sienos Kabliukais pakabinti dalykų, iki ir padaryti daugiau vietos, * kurie * ar

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

~ ~ ~ * Ar * ar LIPNI, KABLYS -- Su dviejų dalių kabliukų atitiko kartu kabinti jį lengvai ir patogiai, iki apkrova 15 kg per naudingumas kablys nustatyti.

~ ~ ~ * Ar * ar patogi-Be Gręžimo, Jokių Varžtų, Jokių Skylių, Ne Klijai. Super atsparus vandeniui ir oilproof, aukštos ir žemos temperatūros. atsparumas.

~ ~ ~ * Ar * ar aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS -- Pagaminti iš kieto nerūdijančio plieno ir PC statybos. Smulkaus ir skaidrią dizainas leidžia visiškai sutampa su namų puošybai.

~ ~ ~ * Ar * ar DAUGKARTINIO naudojimo KABLIO-Lengva išvalyti ir pakeisti be jokių paviršiaus pažeidimų. Ji gali būti pakartotinai naudojamas vėl ir vėl, jei džiovinti su plaukų džiovintuvu - daug geriau, nei siurbtukas kabliukai.

~ ~ ~ * Ar * ar MULTI-PASKIRTIES-Jis yra plačiai naudojamas, vonios kambarys, lauko, virtuvė. Idealiai tinka Kalėdų Žiburiai ir Kalėdų vainikas taip pat.

NAUDOJANT SCENARIJUS

Plačiai naudojama ant įvairių paviršių, likeBricks, Stiklo, Metalo, Medžio durys, Lentos, Metalo, Nerūdijančio plieno, ypač didelis kabinti dušo ar vonios reikmenys, vonios kambarys arba virtuvė.

KAIP ĮDIEGTI

1. Prieš įdėdami klijais, kablys, prašome įsitikinkite, kad paviršius yra švarus, sausas, be dulkių ir naftos, ir nuvalykite sausai pirmas.

2. Nuplėšti atgal apsauginės plėvelės ir pirštais nelieskite lipnios.

3. Įklijuokite jį į bet kurio lygaus paviršiaus ir paspauskite jį tvirtai pašalinkite visus burbulus.

4. Rekomenduojama palikti 12 valandų iki kabinti bet kurį elementą, siekiant užtikrinti, kad produktas yra tvirtas ir nekintamas.

SPECIFIKACIJOS

MEDŽIAGA:PVC+PS

DYDIS: 6*6cmPACKAGE

TURINYS :dvipuses Lipnios Kabliukų

Kiekis 1/5/10 Poros
Spalva Skaidrus
Taikoma scena Virtuvės Dekoratyvinis Turėtojas Du Veido Vonia
Medžiaga PVC
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 6cm * 6cm
Kabliukai Sienos Kabliukai Rūbams Stipri Siurbimo Taurės Gyvis Saugojimas
Pakuotė Dvipusės Lipnios Sienos Kabliukų
Nėra. Kabliukų >10

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai