Nauja Reduced price!
1Pcs Blakstienų Pratęsimo Klijai Klijais, Padėklų Trinkelėmis Stovo Laikiklį Unikalus Turas Jade Akmuo Netikrų Blakstienų Savininkas Įrankis TSLM2

1Pcs Blakstienų Pratęsimo Klijai Klijais, Padėklų Trinkelėmis Stovo Laikiklį Unikalus Turas Jade Akmuo Netikrų Blakstienų Savininkas Įrankis TSLM2

€0.45

-29%

€0.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Blakstienų Klijai, Grožis Ir Sveikata, Pigus Blakstienų Klijai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Blakstienų Klijai.

Aprašymas:

Jade akmuo gali sumažinti klijų temperatūros, sulėtinti klijai kietėja, siekiant padėti išlaikyti klijai nuo sparčiai džiovinimas; Tai leis sutaupyti daug klijai laikui bėgant.

Projektiniai:

Mažai akmenys yra sukurti su paviršiais, kuri padaro juos lengviau valyti; Ir, kad yra patogus jums įdėti savo blakstienų klijais, ant jų; Jie yra suprojektuoti valdos blakstienų pratęsimo klijai, tinkantys grožio salonas ir asmens blakstienų pratęsimo.

Techniniai duomenys:

išsaugoti daug klijai laikui bėgant.

Pakuotė:

1 x blakstienų bazė(5cm)

Pastabos:

Šis produktas yra pagamintas iš jade, ir spalva kiekvieno gabalo jade yra šiek tiek kitokia. Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

dydis 30g
Tipas 1 x blakstienų bazė(5cm)
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris MZ89251
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Medžiaga Dirbtinis Jade Akmuo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai