Nauja Reduced price!
Skaidrios Magnetinės Telefono dėklas, Skirtas Samsung Galaxy Note 9 10 Pro S9 S10 Plius S10E Su Žiedu Turėtojas Aišku, Minkštos Tpu Silikono Padengti

Skaidrios Magnetinės Telefono dėklas, Skirtas Samsung Galaxy Note 9 10 Pro S9 S10 Plius S10E Su Žiedu Turėtojas Aišku, Minkštos Tpu Silikono Padengti

€1.95

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Produkto Aprašymas: 1. 【Suderinama su】 Specialiai TIK SAMSUNG NOTE10 PRO S9 S9 Plus S10 S10 Plius S10E neapima Magnetinio Automobilinis Laikiklis. Neturi Ekrano apsaugos grūdintas filmas . 2. 【Žiedo Atramą Dizaino】 360 laipsnių pasukti Built-in lanksčią atramą rankoms-nemokamai žiūrėjimo, tai patogu jums žiūrėti vaizdo įrašus ir filmus su pavydėtinas komfortą. 3. 【Aptarnavimas po pardavimo】, Jei esate ne laimingas su mūsų produkto,mes siūlome 30 dienų pinigų grąžinimo garantija ,prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu ne pirmą kartą.Gauti šią nuostabią S10 šiandien.Jums bus ne apgailestauju investuoti į aukštos kokybės atveju "SAMSUNG". 4. 【Įmontuotas Žiedas Dizainas】 Išskirtinis įmontuota metalinė plokštelė, skirta telefono raštas,žiedas nėra magnetinės. Bet tai lengva prijungti ir ištraukti telefoną iš magnetinių automobilio kalno ,todėl galite leisti jį nugara pritaikyti jūsų mėgstamiausia poza. 5. 【Aukštos kokybės Medžiaga】 Aukščiausios kokybės patvarus minkštos TPU medžiagos, Tikslios išpjovos ir lengva naudotis visi mygtukai, valdikliai & uostuose nereikia pašalinti SAMSUNG S10 atveju.

❤ Pastaba:Šiuo atveju nėra stipriausia atveju pasaulyje, bet jei jūs panašus į mane, jums reikia tik vidutinio apsauga.Tai bus geras pasirinkimas,nes jis yra gražus atrodo ir praktinių funkcijų.

❤ Pastaba:siekiant, kad jei daugiau slim ir minkštesnė, telefono dėklas yra skirtas būti lygiu su ekranu, "Samsung", ir aukštis yra ne didesnis, nei ekrano Telefonas. Bet jūs galite naudoti Ekrano apsaugos grūdintas filmas, kuris yra labai naudinga siekiant apsaugoti Telefoną.

❤ Pastaba:Šis telefonas atveju nepalaiko belaidžio įkrovimo. Jei norite naudoti belaidį įkroviklį, prašome pašalinti telefoną atveju.

Dizainas Skaidrus
Didmeninė / Dropshipping Parama (2 vnt 5% nuolaida)(4 vnt 8% nuolaida)(8 vnt 10% nuolaida)
Funkcija Adsorbcijos
Suderinama Samsung Modelis Galaxy Note10+
Tipas Įrengtas Atveju
Savybės Sukiojamomis Žiedo Atramą Tinka Magnetinio Automobilių Mount
Suderinamos Prekės "SAMSUNG"
Prekės Pavadinimas Slefinslef

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai