Nauja Reduced price!
Modernus

Modernus "PASIDARYK pats" Numeris Sieninis Laikrodis 3D Veidrodžio Paviršiaus Lipdukas Namų Dekoro Meno Milžinišką Sieninis Laikrodis laikrodis Su Romėniškais Skaitmenimis Didelis Laikrodis

€1.96

-22%

€2.54

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Sieniniai Laikrodžiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sieniniai Laikrodžiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sieniniai Laikrodžiai.

Descration:

Sienos laikrodis yra 3D efektas

Lengva įdiegti ir pašalinti lipdukas.

Yra apsaugoti plėvele ant veidrodžio aplinkosaugos ¾enklelis,kai jūs baigsite,tada nuplėšti apsaugoti plėvele. tai akrilo veidrodis atspindi tačiau nėra aišku, ir aštrus kaip tikras veidrodis.

Lipdukai gali būti naudojami ant visų lygių paviršių,pavyzdžiui, Sienos, Durys, Langai, Spintos, Plastiko, Metalo,Plytelės ir kt.

Naudojimas: Už dovanas ir amatų,verslo dovanos,švenčių dovanos,skatinimo dovanos,namų puošybai. Tinkama vieta: lygios sienos kambarį, vaikų, miegamojo, valgomojo, virtuvės, biuro, vonios,lauko. Ypatybė:

Kiekis:1PC Spalva:Kaip Nuotraukoje Parodyti Baterijos: 1*AA baterijos(neįtraukta) Punktas Medžiaga: Akrilas Dydis: 10 cm Storis: 3mm ar mažiau 100cm visiškai naujas ir aukštos kokybės. Paketas Apima: 1PC Nuimamas "Pasidaryk pats" 3D Akrilo Veidrodinė Siena Lipdukas Dekoratyvinių Laikrodis (Baterija nėra atsiliepimai) Peržiūra:

Stilius
Ekrano Tipas adata
Motivity Tipas Skaitmeninis
Sieninis Laikrodis Tipas 9 mm storio
Modelis abstraktus
Funkcija Antikos Stilius
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo
Modelio Numeris Sieninis Laikrodis
Derinys Atskiria

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai