Nauja Reduced price!
YASOKO Telefonas Mount Magnetinio 360° Pasukti Telefono Laikiklis, Reguliuojamas prietaisų Skydelio Transporto priemonės Telefono Stovas Universalus

YASOKO Telefonas Mount Magnetinio 360° Pasukti Telefono Laikiklis, Reguliuojamas prietaisų Skydelio Transporto priemonės Telefono Stovas Universalus

€3.70

-10%

€4.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi.

Savybės :

1. Magnetinio Automobilių Mount suteiks jūsų prietaisų skydelis prabangus atrodo jums ieškoti, lengva 360° sukimosi jūsų telefono ekrane ir rankos, jūs galite koreguoti jūsų patogumui, garantuoja ne blokuoti vairuotojo viewer jūsų telefono įkrovimo uostų.

2. Tai elegantiškas gaminys atitinka visus skydus, su lygaus paviršiaus, Tai yra labai lengva įdiegti su pasta tipo, tiesiog įsitikinkite, kad montavimo vieta yra gera.

3. Silicio paviršiaus, turintis savo telefono ir išlaikyti jį saugiai per kiekvienas nelygumas ant kelio, suteikia jums ir jūsų telefono sklandžiai važiuoti. Norint pasiekti šį, jūs gausite metalinės plokštės – tiesiog vieta tarp jūsų telefono ir jūsų atveju, ir esate pasiruošęs eiti! Prašome atkreipti dėmesį, Belaidžio įkrovimo nėra darbo, kai naudojant metalo plokštės.

4. Šis Produktas yra pagamintas pagal geriausias ir aukščiausios kokybės medžiagos, dažniausiai iš aukščiausios kokybės ABS plastiko, kuris suteikia lankstumo ir patvarumo, stiprus gelis bazę, kuri bus stabilizuoti produktą į savo valdymo skydelį, apsaugoti jūsų telefoną su geriausiais magnetai, pagal silicio paviršiaus.

Magnetinio Telefono Laikiklis Automobilyje

Supaprastinti Gooseneck Dizainas: Ne blokavimo žvilgsnio, ne aklas vietoje, jus visas dėmesys kelyje

Stiprus Magnetinis Automobilio Turėtojas: Ne drebulys, jokios vibracijos, išlaikyti telefoną stabiliai įžvalgos

Prietaisų skydelio Bazė: Geriausiai matomoje vietoje, nėra judėjimo poreikį, palaikyti ranką ant ratų

Begalinis Peržiūrėti Kampas: Laisvai pakoreguoti, kad visi aplink norimą kampą pagal savo skonį

2-in-1 dizainas gali būti montuojamas ant automobilio prietaisų skydelio ir stalo turėtojas, maksimalus universalumas.

Aukštos klasės Laivai: Suprojektuotas naudojant aukštos kokybės medžiagos ir išbandytas pagal 68 griežtus kokybės patikrinimas

Nedvejodami leiskite mums žinoti, jei jokių problemų.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Jei jums naudoti storesnį atveju, prašome vieta magnetas plokštė centrinę vietą už telefono dėklas perdėti magnetinės galios

2. Jei ketinate naudoti belaidį įkroviklį, prašome laikytis magnetas plokštė už telefono dėklas ir kilimo atveju, o belaidį krovimą.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda

Svoris: apie 80g Naudoti Plotas: Prietaisų skydelis

Tinka visų automobilių

Pakuotės Turinys:

1 x Automobilinis Telefono Laikiklis

Modelio Numeris YSZJ28
Suderinamos Prekės Universalus
Prekės Pavadinimas YASOKO
Naudoti Automobilis
Įkroviklis No
Medžiaga ABS
Magnetinis No
Yra Garsiakalbis No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai