Nauja Reduced price!
10vnt Nauji Vienkartiniai Popieriniai Puodeliai Suyranti Geltona Mėlyna Raudona Oranžinė Žalias Taškas Vaikų Berniukų, Mergaičių Kūdikio Gimtadienio Geriamojo Puodeliai

10vnt Nauji Vienkartiniai Popieriniai Puodeliai Suyranti Geltona Mėlyna Raudona Oranžinė Žalias Taškas Vaikų Berniukų, Mergaičių Kūdikio Gimtadienio Geriamojo Puodeliai

€1.88

-20%

€2.35

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Vienkartiniai Šalies Stalo, Namai Ir Sodas, Pigūs Vienkartiniai Šalies Stalo, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, taurės puodeliai, vienkartiniai puodeliai, puodelis raudona.

10vnt Nauji Vienkartiniai Popieriniai Puodeliai Suyranti Geltona Mėlyna Raudona Oranžinė Žalias Taškas Vaikų Berniukų, Mergaičių Kūdikio Gimtadienio Geriamojo Puodeliai

Mano mielas drauge , kviečiame aplankyti mus . Mes visada pasiruošę jums !

Jei jus domina produkto , prašome jį .

Tiekti aukštos kokybės elementai yra mūsų ilgalaikės persuit .

Bet neaišku ,prašome nedvejodami kreipkitės į mus . Mes išbandyti mūsų geriausias geriausias geriausias jums !

Labai ačiū !

Adon Ren

Aprašymas:

Mokėjimo

Mes priimame sąlyginio Deponavimo. Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba internete TradeManager. Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

Grąžinimo Politika

Jei jūsų netenkina tai, ką galite įsigyti, prašome siųsti jį atgal į jo originalioje pakuotėje per 7 dienas. Mes grąžinsime jūsų pinigus.Mes galime pasiūlyti grąžinimo ir grąžinimo prašymą galima tik užklausas per savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

Mes siūlome 100% grąžinimo jei prekė yra pažeista, prieš atvykstant, jums reikia padaryti, yra siųsti mums aišku, nuotraukų parodyti, kad jis yra pažeistas. Sugedęs padėtis turi būti pastebimas per 7 dienas nuo gavimo dienos.

Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio su mumis , jei esate nepatenkinti su elementą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes atsakysime per 24 valandas spręsti problemas, net siūlo grąžinti visą jums.tačiau, laivybos mokestis turi būti sumokėti pirkėjas. Ačiū!

Vežimas

Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per China Post " Oro Paštu. Tai pigiau, bet lėčiau. Mes pristatysime elementai-3 darbo dienas (išskyrus savaitgalius) nuo mokėjimo comfirmation . Sklypo trunka 1-4 savaites, kad pasiektų jus. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties. Nuotolinio šalių ir griežtai Muitinės (pvz., Brazilija) bus padaryti jį ilgiau nei 4 savaites, prašome būti kantriems. Jei negalite laukti, kad ilgai, prašome pasirinkti kitų laivybos būdų, kaip EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Dabar Kinija Paštu Oro Pašto priimti sklypų dauguma šalių,Jei jūsų šalies nėra sąraše, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums pasirinkti geriausias laivybos kelią .

Pastaba : bet Skubos tvarka, ar jums reikia sujungti siunta, prašome susisiekti su mumis ir pakeisti siuntimo būdo Express, rasime geriausią sprendimą, sutaupyti savo išlaidas.

Atsiliepimai

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždės", kai gauto pavedimo ir mes bus daryti tą patį už jus.

Ačiū apsipirkti čia .Linkiu gerai praleisti laiką čia! Ateiti dar kartą, mes atnaujinti nauji elementai kasdien!

Susisiekite Su Mumis

Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums greitu . Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Modelio Numeris Vienkartiniai Suyranti Popieriniai Puodeliai 10vnt/daug
Proga Naujieji Metai
dydis 7.5cm*8.5cm*5.2cm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Karvės odos popieriaus
Vienkartiniai Indai Tipas Vienkartiniai Puodeliai
Kiekis 10 vienetų
Modelis Animacinių Filmų Pav.
Pastaba Apie dydį,prašome leisti nuo 0,1 cm iki 0,5 cm klaida.
Talpa 250 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai