Nauja Reduced price!
Vyriški Gotikos Blogio Akies obuolio Dizainas Žavesio oniksas Žiedas Punk Piršto Papuošalai Dovana Nerūdijančio Plieno Žiedai Vyrų Mados Juvelyrika

Vyriški Gotikos Blogio Akies obuolio Dizainas Žavesio oniksas Žiedas Punk Piršto Papuošalai Dovana Nerūdijančio Plieno Žiedai Vyrų Mados Juvelyrika

€2.55

-9%

€2.81

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Žiedai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Žiedai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Žiedai.

Karšto Prekės

$3.5

$3.8

$8.5

$4.8

$27.5

$3.85

$4.8

$3.4

Į brangakmenių šis žiedas yra visi fiziniai, kad tai nebus lygiai tas pats. Jei jums reikia pasirinkti, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą.

Žiedas veido perlas dydis: 12mm ovalo dydis :13mmX18mm svoris: 4g apvalaus Žiedo Dydis: US Dydis 6.5(Apimtis): 54mm/2.12" (Vidut.) Ovalo formos Žiedas Dydis: US Dydis 9(Apimtis): 60mm/2.36" (Vidut.)

(Nuotrauka yra tiesiog reprezentatyvi. Spalvos gali šiek tiek dėl spalvų kalibravimo kiekvieno atskiro monitoriaus,Jūs gausite panašų elementą.)

Specifikacijos: Jei jums praleisti tam tikrą kainą Sterlingas Sidabro Papuošalai iš mūsų parduotuvės, jūs automatiškai gausite didžiulį nuolaida: Daugiau nei US$ 200.00 Gauti 5% Nuolaida Daugiau nei US$ 300.00 Gauti 10% Nuolaida Daugiau nei US$ 500.00 Gausite 15% nuolaida, Jei turite specialių nurodymų savo užsakymą tokių kaip dropshipping instrukcijos ir dovana užsakymą, susisiekite su mumis ir mes džiaugiamės galėdami padėti! Jei turite bet kokių klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Apmokėjimas: 1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. Pristatymas:

Stilius Punk
Proga Šalis
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis ROUND
Paviršiaus Plotis 15mm
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Funkcija Nuotaika Tracker
Žiedų Tipas Nuotakos Rinkiniai
Nustatymo Tipas Įtampos Nustatymas
Lytis Vyrai
Modelio Numeris 15mmX20mm/ 15mm
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Medžiaga Mūrinis
Elemento Tipas Žiedai
Suderinamumas Viskas Suderinama

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai