Nauja Reduced price!
13pcs/ Set Skalpelio Ašmenų Peiliu, Medienos, Popieriaus Pjaustytuvas Amatų Pen Graviravimas Pjovimo Reikmenys

13pcs/ Set Skalpelio Ašmenų Peiliu, Medienos, Popieriaus Pjaustytuvas Amatų Pen Graviravimas Pjovimo Reikmenys "Pasidaryk pats" Kanceliarinės prekės Naudingumas Peilis

€3.18

-16%

€3.79

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Naudingumas Peilis, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Naudingumas Peilis, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Naudingumas Peilis.

[xlmodel]-[custom]-[50093] Aprašymas

Siekiant geriau jus aptarnauti, mes teikiame logistikos režimas su sekimo informaciją, per visą procesą, siekiant užtikrinti, kad galite gauti prekes po užsakymo pateikimo, jei jums nereikia gauti prekes laiku, mes nedelsiant grąžinti pinigus.

Multi-funkcija, multi-peilis galvos, popieriaus iškirpti drožyba peilis, peilis galvutė gali būti lengvai išardomi, peiliu kraštas aštrus, patvarus.

[Tinkamos] dauguma iš popieriaus iškirpti mėgėjams, pradedantiesiems popieriaus iškirpti, pradedantiesiems, amatų, mokiniai popieriaus iškirpti, mokyklos rankdarbių užsiėmimai, pigiai ir prieinamą kainą lygiaverčiai kaina peiliukai, galite nusipirkti keletą atsarginių.

[Naudojimo būdas]

1. Įdėti peilis galvos viduryje, atstumas tarp peilio galvutės ir priveržkite peilis galvos riešutų tinkamai, tada jis gali būti naudojamas.

2. Metodas vertus-valda yra tas pats, kaip, kad, pen-holding". Krypties rodyklė turi būti suderintos su kryptimi ašmenis, kad būtų išvengta skersinių provokacija.

3. Siekiant apsaugoti peilį ir pailgina naudojimo laiką peilį, knygą turėtų būti iškirpti su bloknotu ar vaškas valdybai pagal popieriaus. Nerekomenduojama naudoti ant gumos, stiklo, marmuro lentos!

Pakavimo Sąrašas: Peilis rankenos *3 + Peilis *13 Tablečių

Dėl skirtingų monitorių ir ryškumą, nekilnojamojo spalvos daiktas, kad jūs gaunate, gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. Ir šiek tiek klaidų dydį, sukelia rankinis matavimas.Ačiū!

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

Modelio Numeris Naudingumas Peilis
Prekės Pavadinimas Peng jie cheng

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai