Nauja Reduced price!
SHUANGR Mados Karšto Seksualus Gamyklos Kaina Kovos su Alergija Paprasta Ponaitis Titano Kūno Papuošalų, bamba Žiedai Bamba Pradurta

SHUANGR Mados Karšto Seksualus Gamyklos Kaina Kovos su Alergija Paprasta Ponaitis Titano Kūno Papuošalų, bamba Žiedai Bamba Pradurta

€1.64

-39%

€2.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kūno Papuošalai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Kūno Papuošalai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, žiedas bamba, bamba pradurta, Bamba Žiedai.

Pastaba: 1.Prašome pridėti visus elementus į vieną užsakymą,ačiū. 2.Rusijos draugai,Prašome palikti mums visą vardą, ir jūsų gatvė ir namo numeris ir buto numeris, nes Rusija turi naujas taisykles, kuriomis siekiama gauti paketas sėkmingai. 3.Kai gaunate prekes,jei yra kokių nors problemų, Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš mus palieka neigiamus atsiliepimus ir atidarykite ginčų.Mes ją išspręsti už jus,prašome ne worrry.Ačiū.

Rankinis matavimas, siekiant išlaikyti klaida 0.5-1cm / 0.5-1g, dėl šviesos, šviesumą ir kitus veiksnius, rūšies ir nuotraukų turės šiek tiek spalvų,tikiuosi, kad savo rūšies supratimą.

Modelio Numeris TW5921-TD182
Kūno Papuošalai Tipas Bamba & Bell Mygtuką Žiedai
Stilius Madinga
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas SHUANGR
Metalų Tipas cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis ROUND

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai