Nauja Reduced price!
Vaizdo Kameros Objektyvo Apsaugos Telefono Dėklas Skirtas IPhone 12 Pro Max Spalvos Saldainiai, Minkšti Galinį Dangtelį Fotoaparato Objektyvą Apsaugoti Telefono Dėklas Skirtas IPhone 12

Vaizdo Kameros Objektyvo Apsaugos Telefono Dėklas Skirtas IPhone 12 Pro Max Spalvos Saldainiai, Minkšti Galinį Dangtelį Fotoaparato Objektyvą Apsaugoti Telefono Dėklas Skirtas IPhone 12

€1.06

-26%

€1.45

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Aprašymas:

Savybės:

【Atnaujinti Vaizdo Kameros Objektyvo Apsaugos】

-Naujausias versija, skirta "iPhone" 12 serija atveju ateina su fotoaparato objektyvą raštas, pirštų atspaudų nemokamai ir paviršiaus oleophobic danga padėti atsispirti kasdien pirštų atspaudų ir dulkių.

-Tvarko atnaujinti technologijų, telefono dėklas ateina su "stumdomas duris". 0,2 mm pakėlė bezel fotoaparato apsauga. Skaidrių lengvai apsaugoti jūsų iPhone nuo braižymo, teikti daugiau subtilus ir visapusiška Telefono apsauga.

【Shookproof & Anti-Scratch & Anti-pirštų Atspaudų】Šio fotoaparato objektyvas apsaugoti padengti atveju gali pasiūlyti savo telefono ilgalaikė apsauga. Aplinkai draugiškas ir beskonis PC medžiaga, kieta ir dėvėti, atsparus, švelnus ir minkštas liesti , anti-pirštų atspaudų, stabdžių naftos, anti-prakaito, jums gaivus odos draugiškas jaustis. Telefonas byloje yra keturi oro erdvę, minkšti kampai, kurios leidžia smūgio absorbcija iš išorės poveikio, išvengti žalos, kai sumažėjo.

【Puikiai tinka ir Pirminį Grožį】iPhone 11 pro telefonas bylą iškėlė ir rėmo kraštuose, fotoaparato diafragmą, geriau apsaugoti tiek ekrano ir vaizdo kameros. Tikslios išpjovos šio telefono dėklas leidžia visiškai prieigą prie jūsų telefono įkrovimo uostų ir garsiakalbių, mygtukų prasme jautriai. Atgal telefono dėklas yra pagamintas iš matinio permatomos medžiagos.Tai tikrai rodo, kad mobilusis telefonas originalus grožis!

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Atsparus smūgiams atveju, skirtas tik jūsų telefone.

Lengva įdiegti ir ardyti.

Visi mygtukai, kontrolės ir prievadus, lengvai ir patogiai prieinami.

Apsaugoti jūsų telefoną nuo nešvarumų, dulkių, braižymo/grandymo, taip pat netyčia nukritęs ir tranko.

Stipri Apsauga, apsaugoti savo telefoną į kiekvieną pusę.

Spalva:juoda,raudona,rožinė,violetinė,geltona,tamsiai žalia,dangaus mėlyna, tamsiai mėlyna

Pakuotė:

1*Mobiliųjų telefonų atveju

Pastabos:

Pastabos:

Prašome, pasirinkite atitinkamą mobilųjį telefoną apsaugos atveju pagal jūsų mobiliojo telefono modelio

Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva, projektas gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. Prašome suprasti, kad.

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas apie 1-2mm.

Prašome pasirinkti atitinkamą telefono dėklas, pagal savo telefono modelį.

Ačiū ir have a nice day!

Prekės Pavadinimas centechia
Savybės 2020 m.
Kilmės KN(Kilmės)
Dizainas Skaidrus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai