Nauja Reduced price!
Multicam Karinės Kepuraičių Kamufliažas Taktinis Armijos Kareivis Kovoti Su Dažasvydžio Reguliuojamas Klasikinis Snapback Saulės Skrybėlės Vyrai Moterys

Multicam Karinės Kepuraičių Kamufliažas Taktinis Armijos Kareivis Kovoti Su Dažasvydžio Reguliuojamas Klasikinis Snapback Saulės Skrybėlės Vyrai Moterys

€3.07

-44%

€5.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Vyriški Karinės Kepurės, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Karinės Kepurės, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vyriški Karinės Kepurės.

JIUSUYI Profesionalus Dizainas Taktinis Beisbolo kepuraitę

Mūsų Taktinis Operatoriaus Bžūp yra gerai padaryta ir gražus bžūp. Vientisos spalvos ir Aukštos kokybės medžiagos, kad ji tapo mada. Tai lengvas ir tinka vidaus ir lauko, puikiai tinka bet kuriuo Dienos komplektus. Ši riba su geros kokybės leidžia jums mėgautis puikus lauko veiklą. Ir tai taip pat puiki dovana jūsų draugams, šeimos nariams, kolegoms ir t.t.

Mūsų dangtelis yra pagamintas iš Aukštos kokybės kvėpuojanti medžiaga, gali suteikti jums lengvas ir patogus nešioti jausmas. Puikiai tinka Lauko - Puikus kelionės, žygiai, sodas, žvejybos ir kitų veiklos lauke. Už Sezonai: Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema. Taktinis Beisbolo kepuraitę - Tai operatoriaus ballcaps yra numatyta lauko nuotykių, veteranų. Ir diapazonas dėvėti dėka reguliuojamas dirželis ir tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Lipdukas - Tai taktinis skrybėlių funkcijos nailono sagtis dedamas ant priekio, galite klijuoti bet bžūp ženklelį, jūs pageidaujate. Su 6 skylėmis - Kvėpuojantis ir patogus, šių taktinis beisbolo kepuraitės, padeda wick atokiau nuo prakaito ir kvapo pagerinti komfortą, o žvejybos, medžioklės arba šaudymo. Universalus Spalvų Pasirinkimą - Pasirinkti tarp Penkių karinio stiliaus spalvų, kad atitiktų jūsų išgyvenimo nusidėvėjimo arba kasdienius drabužius. Vienas Dydis Tinka Labiausiai - reguliuojama nugaros diržas ir forma montavimo konstrukcija užtikrina šių ruožas tinka skrybėlės gali tilpti paaugliams, vyrams ir moterims su patobulinta komforto.

Techniniai duomenys:

Gamintojas:JIUSUYI

Lytis: Vyrai, Moterys, Unisex

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga: 65% Poliesteris + 35% medvilnė

Pakuotę įeina: 1 vnt. beisbolo kepuraitę

RM3408898369699129

Medžiaga Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
dydis 54-58cm
Prekės Pavadinimas Karinės Beisbolo Kepuraitę
Modelio Numeris SLUOKSNIS-CAP
Elemento Tipas Karinės Kepurės
Sezonas Pavasarį, Vasarą, Rudenį
Lytis Vyrų, Moterų, Unisex
Elementų Tipas Beisbolo Kepurė,Tėtis Bžūp,Karinė Kepurė
Tinkamas Žvejybos,Medžioklės,Airsoft,Lauko,Žygiai,Kariuomenė
Naudojant diapazonas Lauko Nuotykių, Veteranų,Sportininkas,Mados Ikona,Trucker

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai