Nauja Reduced price!
Vyriški Medvilnės Kojinės Šiltas Spausdinti Gyvūnų Dinozaurų Juokingi Žiemos Moterų Rinkinį, Dovanų Kojinių Iš Gamyklos Dropshipping Susisiekite su Mumis

Vyriški Medvilnės Kojinės Šiltas Spausdinti Gyvūnų Dinozaurų Juokingi Žiemos Moterų Rinkinį, Dovanų Kojinių Iš Gamyklos Dropshipping Susisiekite su Mumis

€0.82

-49%

€1.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Vyriškos Kojinės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs vyriški Kojinės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Vyriškos Kojinės.

Apskritai, mes norėtume pasirinkti grynos medvilnės kojinės renkantis kojines.

Paprastai kojinės su medvilnės kiekis didesnis kaip 70%, gali tapti medvilnės kojinės. Be to, pridedant medvilnės, medvilnės kojinės taip pat reikia pridėti šiek tiek funkcinių skaidulų išlaikyti elastingumą, kojinės. Atsparumas ir komfortą. Spandex, nailono, akrilo, poliesterio ir kt. yra visi labai bendrų funkcinių skaidulų.

Sintetinio pluošto kojinės: pagerinti komfortą, didinamas atsparumas dilimui, antibakterinių ir dezodorantas savybėmis, sugeria drėgmę ir prakaitą, ir įvairių funkcinių reikalavimų. Lengvai sujungti privalumus ir trūkumus kiekvienos pluošto, todėl maišyto pluošto yra pasirinkimo produktas ekspertai.

1. [Tai 100% medvilnė? 】Tik 100% medvilnės verpalai, ne 100% medvilnė, kojinės, nes kojinių kūno, neturi elastingumą poliesterio pluošto spandex verpalai ir netelpa gerai, kojinių neturi latekso verpalai (elastingumą, elastinga), jums nėra stabili, ir kulnas neturi nailono sutvirtinimas priekinio ir atgal kulnai yra ne dėvėti, atsparus vandeniui. Galų gale, kojinės neturi elastingumo, o tu negali dėvėti juos. Kas yra naudoti tokias kojines?

2. [Nėra kojinės pilling? 】Daugelis žmonių nežino skirtumo tarp fluffing ir pilling. Medvilnė-kurių sudėtyje kojinės yra teisinga fluffing. Esmė pluošto verpalų, yra šios. Ar jums rasti, kad minkštesnė plaukuota kojinės, geriau komfortą?

3. [Kojinės, kurios yra labiausiai tvirtos? 】Dilimui atsparumas tepalams įvairių pluošto audiniai, nailono (nailono pluošto, sporto serijos kojinės naudoti daugiau), B poliesterio (cheminio pluošto, pigios kojinės naudoti daugiau), C sintetinio pluošto (įvairių žaliavų derinama, funkcijų eilutės kojinės naudoti daugiau) D Grynos medvilnės pluoštas yra blogiausia atsparumas dilimui (bendra kojinės yra naudojamas daugiau).

Įmonė buvo įsteigta 2011 metais.

Įmonė turi ilgametę patirtį, kojinių gamybos.

Kompanija turi daugiau nei 80 rinkiniai 168N ir 200N kojinės mašinos,

su metinės produkcijos daugiau nei 5 mln. porų kojinių.

Dėmesio gamyba ir plėtra: grynos medvilnės kojinės, mados kojinės ir pan.;

ypač gerai plėtros dabartinės mados tendencijomis.

Sveiki siųsti dizaino projektus ar pavyzdžius,

ir procesas individualų kojinės įvairių specifikacijų.

Sveiki atvykę į žymės gamykloje.

Didmeninė ir dorpshipping klientai, prašome susisiekti su mumis.

Lytis Vyrai
pasirinkti Žymeklį papildymas Taip
Storis Standartas
Dropshipping Taip
Seksualinio Pobūdžio No
Pritaikyti Taip
Modelio Numeris karšto sale49
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga 74% medvilnė, 4% spandex 22% poliesteris
Turite klausimų Susisiekite su mumis
aukštas Įgula
Elemento Tipas Kojinių
Didmeninė Taip
pasirinkite Langelį pridėti Taip
gamykloje pagaminti Taip
Stiliaus parinkimas Tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate
Pora geros kojinės gaminami mūsų gamykloje
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai