Nauja Reduced price!
2020 NAUJAS Silikono Atveju Galaxy Pumpurai Live Ausines Atveju

2020 NAUJAS Silikono Atveju Galaxy Pumpurai Live Ausines Atveju "Bluetooth" Ausinių Atveju laisvų Rankų įranga Apsauginis gaubtas Su laikikliu

€2.51

-43%

€4.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Ausinių Priedai.

$USD 0.76

$USD 0,42 eur

$USD 0.86

$USD 0.5

$USD 4.2

$USD 2.12

$USD 8.72

$0.00 USD

Aprašymas:

1. Viso Kūno Apsauga: apsauginės rankovės yra pagamintas iš itin tvirtos silikoninės gumos, kuri gali būti saugoma standartas jungiamojo langelį Galaxy Pumpurai Live apsaugoti savo ausines nuo purvo, dulkių ir kitų erzinančių dalelių.

2. Tinka Galaxy Pumpurai Gyvi: Dėl specialios dangos gydymo viduje, tai nėra lengva, nulupkite. Šis silikono apvalkalas gali būti patikimai pritvirtintos, be yra didelių gabaritų, todėl išlaikyti perkeliamumas, funkcionalumą ir stilingas išvaizdą įkrovimo langelį Galaxy Pumpurai Gyvi.

3. Patvarus Dangtelis su Spyna: jei yra įrengta metaliniai karabinai, ir ateina su karabinai, kurioje galite saugiai prisijungti savo apsauginį dangtelį Galaxy Pumpurai Gyventi į savo rankinę, kelionės laikiklis, kelnės ir kt., taigi, jūs galite lengvai ir saugiai atlikti savo rankų Galaxy Pumpurai Gyvi.

4. Žmogiškas Konstrukcija: Lengva naudoti. Jūs galite lengvai atidaryti arba uždaryti dangtį ranka. Jei Galaxy Pumpurai Gyvi turi lizdą, kuris leidžia jums įkraukite laisvų rankų įrangą nenuimant dangtelio.

5. Naudojant Priminimas: Prašome atkreipkite dėmesį, kad baterija langelį Galaxy Pumpurai Gyventi nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda, mėlyna, raudona, žydra, rožinė, mėlyna, žalia, geltona, balta

Tinkamas modelis: Galaxy Pumpurai Gyvi

Pakavimo Sąrašas:

Silikoninis Dėklas*1

Karabinai*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Medžiaga Kita
Elemento Tipas Kita
Pakuotė Taip
dropshopping Parama
Prekės Pavadinimas Rondaful
dydis -
Modelio Numeris Apsauginis Dangtelis Skirtas Samsung Galaxy Pumpurai Gyvi Belaidė Laisvų Rankų Įranga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai