Nauja Reduced price!
Kawaii Viščiukų, Kiaušinių Separatorius Kūrybinės Keramikos Kiaušinių Dozatoriumi, Kiaušinio Trynys, Separatorius Mielas Kiaušinių Skysto Filtro Virtuvės Tiekimo Kepimo Indai

Kawaii Viščiukų, Kiaušinių Separatorius Kūrybinės Keramikos Kiaušinių Dozatoriumi, Kiaušinio Trynys, Separatorius Mielas Kiaušinių Skysto Filtro Virtuvės Tiekimo Kepimo Indai

€3.29

-50%

€6.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kiaušinių Dozatoriais, Namai Ir Sodas, Pigūs Kiaušinių Dozatoriais, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kiaušinių Dozatoriais.

Renginiai

100% nauji aukštos kokybės. Ypatybė: 1. Kiaušinių skyriklis yra pagamintas iš aukštos kokybės keramikos, kuri yra sveiki ir ilgaamžiai. Paviršius yra lygus ir lengvai valomas, be rūdžių paslaugos, ne lipni. 2. Rankomis dažyti animacinių filmų jauniklį dizaino kiaušinio trynys skyriklis yra mielas ir gražus. Ji gali turėti 3-4 kiaušiniai metu. Naujoviškos formos, be užima per daug vietos, patogus laikymas. 3. Sukurta lengvai atidaryti kiaušiniai, puikiai tinka ruošiant pyragus ir skanių užkandžių, be bałagan arba bitai shell savo maisto. Lengvai padaryti skanus ir maistingas kiaušinio baltymas omelets. 4. Greitai ir lengvai atskirti kiaušinio baltymas kiaušinio trynys sekundės, kurios yra patogu ir lengva saugoti. Tai geras pagalbininkas jūsų virtuvėje.

Specifikacija

Medžiaga: Keramika Dydis: 6.8*8cm Svoris: apie 110g Naudoja: skyriklis iš kiaušinio baltymas ir kiaušinio separatorius

Pakuotės Turinys

Prekės Informacija

Pastabos: - 1-2cm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti. - Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu. Labai jums ačiū.

Pranešimai

1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Jūs galite patalpinti užsakymai, kiek jums reikia, ir mes stengiamės, kad laivas produktų, kad jums kuo greičiau. 2. Kaip ir muitų mokesčių, pirkėjas turėtų už tai mokėti. mes ne remti bet kuris muitinės mokestį. 3. Prašome įsitikinkite, kad gavėjo informacija yra teisinga, kai užsakymo pateikimo. Rusijos klientų, reikia teikti mums savo vardą ir pavardę.

Klientų Aptarnavimas

1. Visi mūsų produktai bus kruopščiai patikrinta ir bus supakuotas geros būklės, prieš pristatymas. 2. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 3.Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš suteikdamas mums neigiamą arba neutralų peržiūros.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Tipas 2 Kiaušinio trynys, separatorius mielas
TIPAS 8 Kiaušinių Dozatoriumi
Kiaušinių Įrankiai Tipas Kiaušinių Dozatoriais
Tipas Kiaušinių Įrankiai
7 tipas Kiaušinių krekingo ir tarpine
3 tipas Kiaušinio trynys, separatorius vištiena
Kilmės KN(Kilmės)
TIPAS 4 Kiaušinio trynys, separatorius jauniklį
Eggbeater Klojimo Būdas Ranka
Tipas 1 Kiaušinio Trynys, Separatorius
Tipas 5 Kiaušinių separatorius keramikos
Medžiaga Keramikos
9 TIPĄ Kiaušinių filtras
Funkcija Kiaušinių Stiring
Modelio Numeris Kiaušinių separatorius kiaušinio trynys, separatorius
6 tipas Kiaušinio baltymas separatorius

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai