Nauja Reduced price!
3pcs Organinės Medvilnės Baby Šalikas Burp Medžiaga Bandana Seilinukai Naujagimį Berniuką Kūdikio Mergina Bamblys Žiemos Skara Neperšlampami Seilinukai DS9

3pcs Organinės Medvilnės Baby Šalikas Burp Medžiaga Bandana Seilinukai Naujagimį Berniuką Kūdikio Mergina Bamblys Žiemos Skara Neperšlampami Seilinukai DS9

€1.65

-9%

€1.82

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Seilinukai & Burp Šluostės, Motina & Vaikams, Pigus Seilinukai & Burp Šluostės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Seilinukai & Burp Šluostės.

Pristatymas: Kaip nauja mama, labai svarbu pasirinkti tinkamą kūdikio seilinukai jūsų mylimasis sūnus/dukra iš įvairių produktų rinkoje! Dabar prašome atkreipti dėmesį, kad šių Kūdikių medvilnės trikampis seilinukai , labai rekomenduojama jums. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus ir tinka ilgai dėvėti. Paprasta, Animacinių filmų stiliaus, minkšto audinio geriau rūpintis savo kūdikio sveikam augimui! Pirmasis yra stiliaus 3PCS/DAUG. Aukštos Kokybės medvilnės.tai yra naujausias stilių šiais metais mados ir patogus,svarbiausia yra saugi medžiaga kūdikiui.

Šalia yra stiliaus 1PCS tik. 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės Medžiaga:medvilnė Dydis:34.5 cm(14.5 in)*33cm(13in) Pakuotė:1pcs kūdikių kombinezonai su antkrūtiniais Savybės: 1.Aukštos kokybės vandens absorbation medžiagos,minkštos,sefe jūsų kūdikio odą 2.Specail dvieiliai dizaino,lengvai reguliuoti kombinezonai su antkrūtiniais dydžio, kad tilptų jūsų kūdikis

DUK

Atsiliepimai

1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Teigiamas (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome gerai pagalvoti prieš paliekant mums savo nuomonę. 2.Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neigiamas (1-3 žvaigždės) atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų. Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Mokėjimo

1. Priimame AliPay Vakarų Sąjunga, Moneybooker ir TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Visos prekės yra sandėlyje. Jūs galite sumokėti tiesiai. Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, jei turite kokių nors problemų su mokėjimo.1. Priimame AliPay Vakarų Sąjunga, Moneybooker ir TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Visos prekės yra sandėlyje. Jūs galite sumokėti tiesiai. Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, jei turite kokių nors problemų su mokėjimo.

Shippment

PARENGTI VEŽIMO LAIKAS: Kadangi bendradarbiaujame su daug užsakymų kiekvieną dieną, dažniausiai mes pasirūpinsime siunta per 1-5 dienas, prašome palaukti, kantriai ir atsiprašome už nepatogumus.

Pranešimas

1.Jei pasirinksite express pristatymas, prašome mums pasiūlyti savo teisingą kontaktinį telefoną tam, kad vietos pašto negaliu susisiekti su jumis, kad pasiimti siuntinį kai jis atvyksta. 2.Gaila, kad mes ne remti P. O. Dėžutės adresą, prašome palikti mums pranešimą už jūsų teisingą adresą, kai jūs pateikiate užsakymą.

Kelių Spalvų

babador bandana kūdikių maitinti
Unikalus kūdikių dovanos kūdikių berniukų kombinezonai su antkrūtiniais,išgalvotas kūdikį, seilinukai
Produktas Vaikams kūdikių šėrimo priedų
Modelio Tipas Animacinių filmų
kūdikio daiktai naujagimiai, kombinezonai su antkrūtiniais
Elemento Tipas Seilinukai & Burp Šluostės
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Modelio Numeris BB00016
Amžius 0-3M
Medžiaga Medvilnės
Stilius Mados
Medvilniniai Seilinukai Kūdikiui seilių rankšluostį babador
seilinukai kūdikiui seilinukai & burp drabužiai
Trikampis Kūdikių bandana seiletis seilinukai,smock prijuostė
Departamentas Pavadinimas kūdikių naujagimių bamblys kombinezonai su antkrūtiniais
Prekės Pavadinimas BBURQT
Lytis Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai