Nauja Reduced price!
Aišku, 1/4

Aišku, 1/4" Quilting Siuvimo Mašina pėdelės Dainininkas Brolis Babylock 602

€0.37

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, babylock siuvimo mašina, mašina, nerūdijančio, mašina komponentas.

Kuo daugiau perkate, tuo didesnė nuolaida!

Aišku, 1/4" Quilting Siuvimo Mašina pėdelės Dainininkas Brolis Babylock 602

Tai yra sąrašas, skirtas visiškai nauji aukštos kokybės Aiškiai Matyti, 1-4" Quilting/Siuvimo Mašina pėdelės - Tinka Visiems Mažo Strypo Snap-On Dainininkas, Brolis, Babylock, Euro-Pro, Janome, Kenmore, Balta, Juki, Naujų Namų, Paprastumas, Elna. Aukščiausios Kokybės Siuvimo Kojos Suteikia Lengvumo Naudojimo Užduotis, kurios Gali būti Labai Varginantis, jei Atliekama Rankomis Lizdinė Pakuotė veikia ir kaip Instrukcijų Rinkinys, Tinka Visos Mažai Karka Snap-On Dainininkė* (Kai kurie Dainininkai Reikalauja Mažai Karka Adapteris), Brolis, Babylock, Euro-Pro, Janome, Kenmore, Balta, Juki, Naujų Namų, Paprastumas, Necchi ir Elna Siuvimo Mašinos, 1/4" siuvimo koja, kad duos jums, kad puikus 1/4" siūlės kaskart. Tiesiog linija iki krašto, iš jūsų audinio krašto koja ir jūs turite puikią 1/4" siūlės, kuris yra idealus bet quilter ar projektų, kad reikia 1/4" siuvimo siūlės. Šis 1/4" Pėda yra taip pat aišku, suteikiant didesnį matomumą, kai siuvimo. Savitas Aiškiai Matyti, 1/4" Quilting/Siuvimo pėdelės yra pagaminti, kad tilptų bet Mažai Karka Snap-Siuvimo Mašina. Savitas Premium Siuvimo Kojos yra aukštos kokybės siuvimo kojos, kad pateikti vartotojui lengva naudoti užduotis, jie gali būti labai varginantis, jei atliekama rankomis.

dalies numeris # 602, nes mes esame agentas, kad Taivanas originalus gamyklos ir mes turime didelį kiekį,

taigi, mes turime gerą kainą pranašumą ir mūsų produktai yra net pigiau

nei kopijuoti pressers teikia kitų tiekėjų Kinijoje

Mes galime pasiūlyti beveik 650,000 įvairiomis siuvimo mašina, dalys ir reikmenys ( geros kokybės)

jei yra keletas elementą, kurį norite pirkti, bet ne dėl mūsų svetainėje ,nedvejodami siųsti laišką į mus, mes patikrinti, jei tai yra sandėlyje ir atsakyti jums per 3hour

Tipas Siuvimo Rinkinys
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai