Nauja Reduced price!
Pakeitimo Žiūrėti Dirželis Apyrankė Garmin Fenix 5/6 Juostų Aksesuaras Silikono Sport Oro Anga Vandens Įrodymas Diržai Dirželis 22mm

Pakeitimo Žiūrėti Dirželis Apyrankė Garmin Fenix 5/6 Juostų Aksesuaras Silikono Sport Oro Anga Vandens Įrodymas Diržai Dirželis 22mm

€1.33

-20%

€1.68

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Priedai.

Aprašymas:

- Suderinamumas: Šis pakeitimas juosta yra suderinama Fenix6/Fenix5Plus/Fenix5/Forerunner935/Quatix5/Quatix5 Sapphire/Požiūrį S60/Instinktas smartwatch TIK, ne dėl kitų modelių. Tinka visoms progoms: Sporto, sveikatingumo, verslo, baseinas, mokykla, šalies ir 24-valandų " day & night wearings.

- Puikus Medžiaga: Pagamintas iš tvirtos ir lankstaus silikono su sklandžiai baigti. Jie yra minkšti , lengvi ir saugūs dėvėti. Taip pat prakaito, lietaus, splash, atsparus vandeniui. Geriausiai tinka didelio intensyvumo treniruotes ir miego stebėjimo, niekada išnyks arba silpnas.

- Orui: skyles grupė daro jį labiau patogu nešioti ir daro jūsų odos kvėpavimas laisvai . Ventiliacijos Angos Dizainas leidžia nešioti kietas ir sausas po prakaitas per sporto.

- Saugos pakeitimo apyrankė su nerūdijančio plieno sagtis, siekiant užtikrinti jūsų žiūrėti saugaus per didelio fizinio krūvio ir dirželio laikiklis užtikrinti papildomo ilgio. Ne jaudintis dėl savo smartwatch nukristi.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Grynasis svoris: 20g

Dirželio ilgis: 125mm+96 mm

Plotis: 22mm

Pakuotė:

1X Dirželis

Funkcija Intervalai
Kilmės KN(Kilmės)
Kalbos LENKŲ
Prekės Pavadinimas centechia
Tipas Dirželis Žiūrėti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai