Nauja Reduced price!
Sumaišyti 40pcs Vandens Trinamos Pen Audinio Žymeklis, Šerdelės, Siuvimo Audinio Kryželiu Odos Siuvimo Įrankiai

Sumaišyti 40pcs Vandens Trinamos Pen Audinio Žymeklis, Šerdelės, Siuvimo Audinio Kryželiu Odos Siuvimo Įrankiai

€5.37

-20%

€6.72

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras.

Sumaišyti 40pcs Vandens Trinamos Pen Audinio Žymeklis, Šerdelės, Siuvimo Audinio Kryželiu Odos Siuvimo Priemonės Apibūdinimas: + Būklė Brand New ir Aukštos Kokybės + Medžiaga Korpuso Medžiaga Plastikas + Papildyti Svoris Apie: 1.5/g,Ilgis 13cm + Spalva:Raudona/Juoda/Mėlyna/Geltona/Mėlyna/Žalia/Purpl/Rose Red + Įpakavimas: 1 Pateikti: Sumaišyti 40pcs Papildyti + 1pc penholder No2: Sumaišyti 40pcs Papildyti + 1pc penholder + plastikinę dėžutę, No3: 10vnt penholder 【tirpsta Vandenyje】 Taip +dingimo laikas priklauso nuo temperatūros, drėgmė, audinio, dažų, laikymo būdą, ir pan. +Šis produktas yra pagamintas pagal principą, pašalinti vandens garų (drėgmės) panaikinti ženklo ore. Pašalinti ženklą, kaip reikia, ir taikyti jį švariu vandeniu. +Ženklu aiškiai: rašalas yra labai pigmentuotas ir 8 spalvos yra ryškios, aiškiai pastebėti, padėti užbaigti drabužių priėmimo ir atsekti ženklu lengvai. +Sukurti tikslias linijas: extra-fine 0,7 mm raštu taškų, padėti parašyti tikslios linijos, taip pat galite dažyti sudėtingų modelių nuostabiu rankų darbo drabužius ir amatų +taikymo Sritis: Tai yra daugiausia naudojami priimant ženklų drabužių, kryželiu, avalynė, oda ir kitose pramonės šakose.tinkamai ženklas įvairių spalvų audiniai, tinka kryželiu, quilter ir pritaikyti.

Pastaba: 1. Visos prekės yra 100% Naujas. 2. Galite grąžinti prekes, pirktas per 14 dienų po to, kai gavote siuntinį, bet jūs turite įpirkti apie pristatymo. 3.Kai kurie matavimas gali būti 1-5% skirtumas faktiškai vienas. 4.Spalvų skirtumas egzistuoja tarp nuotrauką, nes faktiškai vienas. 5.Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje,naudoti atsargiai. Produktai 1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą. 2.Mes patikrinti, visas produktas prieš siunčiant jums. 3.Prašome pasirinkti tinkamą dydį ar spalvą, ką norite,mes išsiųsti siuntinį, kaip jums pasirinkti tvarka. 4. Jei prekė yra su trūkumais,prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo. 5. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus. 6. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 7. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka. 8. Nedvejodami susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas. Mokėjimas 1.Mes paprastai priimame mokėjimus per sąlyginio deponavimo. 2.Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą. Siuntos 1. Mes darome freeshipping pristatymo KINIJA PAŠTU daugelyje pasaulio, bet mes ne pateikti P. O. BOX ar APO/FPO. 2. Paprastai, mes norėtume, kad jūsų užsakymo pristatymas per 1 savaitę, po to, kai jūsų mokėjimo atvyko. 3. Mes taip pat siūlome greitas pristatymas EMS/DHL/UPS/TNT, tačiau papildomų laivybos išlaidos yra būtinos. 4. Bet klausimas apie pristatymą, pls nedvejodami kreipkitės į mus. Atsiliepimų Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums ir mūsų pirkėjai, tad palikite mums kelis žodžius apie elementą, jūs turite, nesvarbu, jis teigiamas, ar neigiamas. Bet klausimas apie prekę gavote, pls nedvejodami kreipkitės į mus. Sertifikavimo:

Pakavimas Sumaišyti 40pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Audinio Žymekliai Pildymas
Naudoti kryželiu, quilter ir pritaikyti
Tipas Siuvėjo Kreida
siuvimo įrankiai Siuvėjo Kreida
Spalva 8 Spalvos
Prekės Pavadinimas Vandens Trinamos Rašikliai
Medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai