Nauja Reduced price!
Intervalai Suderinama su Fitbit Versa 2 Fitbit Atvirkščiai Lite Moterys Vyrai Kvėpuojantis Audinys Dirželio Pakeitimo Apyrankė Smart Žiūrėti

Intervalai Suderinama su Fitbit Versa 2 Fitbit Atvirkščiai Lite Moterys Vyrai Kvėpuojantis Audinys Dirželio Pakeitimo Apyrankė Smart Žiūrėti

€3.35

-49%

€6.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Watchbands, Laikrodžiai, Pigūs Watchbands, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Watchbands.

【Premium Audiniai Pakeitimo Juostos Fitbit Versa / Fitbit versa 2/ Fitbit atvirkščiai Lite】Welltin Fitbit Atvirkščiai juostų, padarytą su aukštos kokybės audiniai, medžiagos, kurios yra patvarios, ne ateina be lengvai, pilling ar išnyks iki. Į Welltin juostose, leidžia jūsų odai kvėpuoti, nereikia, kad jūsų riešo niežulys arba suprakaitavęs ir tai jokio kvapo. Minkšta ir plona tekstūra audinio juosta yra kvėpuojantis, lengvas ir patogesnis, nei silikono ar metalo grupių net nejaučia, kad jūs turite juosta.

【Stilingi Medvilniniai Stilius ir Tinka Naudoti Kasdien】Šių pakeitimas Fitbit Versa / Fitbit versa 2/ Fitbit atvirkščiai Lite rankogaliai, kad žmonėms akių gaudyti su ryškių spalvų. Welltin alternatyvių intervalai gali eiti su daug skirtingų komplektai ir jūs taip pat galėtų keisti juostos spalvas pagal padažu, dienos nuotaika, ir laisvalaikio veiklą, tinka daugeliui kartų. Klasikinis ir Madingas dizainas taip pat išryškina jūsų asmeninį stilių.

【Puikus Dizainas Fitbit Atvirkščiai ir Lengvas Montavimas】Modernizuotos ir sustiprintos spyruoklės, segtukai, kurie užrakinti savo fitbit atvirkščiai saugiai ir buvimo vieta, laisvai reguliuojamas nerūdijančio plieno sagtis turi Versa sturdily. Du savininkai, yra patvarus ir pakankamai storas, kad turėti juosta žemyn, kai ji yra clasped ir nustatyti papildomo ilgio. Į Welltin fitbit atvirkščiai intervalai yra lengva įdėti ir kilimo greitai išleidimo kaiščiais, paprastas ir nesudėtingas montavimas ir vienas pelės mygtuku spustelėkite pašalinti.

Modelio Numeris už Fitbit Versa 2 Fitbit Atvirkščiai Lite
Sąlyga Naujas su žymės
Užsegimas Tipas CompatibleFitbit Versa 2 Fitbit Atvirkščiai Lite
Juostos Ilgis Kita
Prekės Pavadinimas FOHUAS
Kilmės KN(Kilmės)
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio plieno

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai