Nauja Reduced price!
10vnt=5pairs Mėlyna Silikono Gelis Kojų Separatorius Hallux Valgus Nykščio Korektorius Minkštas Guz Tarpiklius Pėdų Priežiūros Priemonė, Pedikiūro D2853

10vnt=5pairs Mėlyna Silikono Gelis Kojų Separatorius Hallux Valgus Nykščio Korektorius Minkštas Guz Tarpiklius Pėdų Priežiūros Priemonė, Pedikiūro D2853

€3.68

-40%

€6.14

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: G el Silikono

Spalva: Bule

Paketas apima:10 vnt = 5pairs

Dydis: Tinka moterų batų dydis 6-10.5+, ir vyriški dydis 6-11.5+.

Medžiaga: Aukštos kokybės, tampri, patvarus & daugkartinio naudojimo. Didįjį Pirštą ištiesinimo priemonės, pagaminti iš silikono ir gelio pamušalas, minkšti ir lengvi. Leiskite jums patogiai visą dieną dėvėti kojines ar batus.

Ypatybė :

1. Dizainas Guz Kojų Atskirti: Gelis kojų separatorius veikia kaip atrama atskirti sutampa kojų, teisingai guz klausimas be operacijos. Jis bus atskiras ir suderinti kojų švelniai, nes ji turi pakankamai tarpiklius padaryti atskirai. Atleisti guz skausmas ir pėdų spaudimą.

2. Likti-Įdėti Dizainas: Toe Barstytuvas su kilpa dizainas, kuris puikiai tinka būna įdėti taigi, jis yra patogus važiavimo, žygiai, alpinizmas ir kitos aktyvaus sporto.

Prekės Pavadinimas Sumifun
Medžiaga silikono geliu
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Tipas Ortopedijos Reikmenys
Modelio Numeris MINKŠTAS
dydis 10pcs=5pairs
2 funkcija Kojų Raštas
Funkcija 1 Nykščio Ištiesinimo Priemonės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai